Skræddersyede løsninger

Tekstildesign med unikt udtryk

Hos ARNE AKSEL gør vi en dyd ud af vores professionelle samarbejder med designere, arkitekter og virksomheder, i skabelsen af skræddersyede løsninger til et hvilket som helst projekt. Uanset hvilket stadie dit projekt befinder sig i - lige fra de helt tidlige designstadier, til afslutningsvis, hvor de sidste brikker falder på plads, hjælper ARNE AKSEL med skræddersyede løsninger, der passer til dit projekt. Det gælder også selv, hvis dette måtte bevæge ud over kollektionernes begrænsninger.

Kontakt os for at starte samtalen og samarbejdet omkring dit projekt. Vi svarer altid hurtigt og gør en ære ud af at gøre dit job lettere, ved at give dig alle de nødvendige informationer, samt yder vejledning omkring projektet.

Kontakt os

PRAKTISKE OVERVEJELSER

Hos ARNE AKSEL går vi kreativt og unikt til samarbejdet om at imødekomme dine behov. Har du brug for at vide mere om de akustiske fordele ved vores tekstiler? Er der brug for, at gardinerne er brandsikre? Mangler du en skræddersyet løsning til komplekse mål? Vi hjælper dig, hvor end dine spørgsmål bærer hen.

I alle tilfælde kan vi imødekomme dine behov og gøre dit job nemmere. Læs mere om vores tilgang til design og ARNE AKSELs filosofi her.

Lær os bedre at kende

STOFPRØVER

Det er ikke altid let at vælge det rette materiale, tekstur og farve. Bestil stofprøver og oplev tekstilernes fulde potentiale i de rigtige omgivelser.

Bestil stofprøver

FORTÆL OS OM DIT PROJEKT

Når man udvælger tekstiler til sit projekt eller hjem, er det altafgørende ikke alene at tænke på stoffets funktion i hjemmet, men også indtænke det som bindeled mellem decor, farver, møbler og rummets originale intention. Start vores samarbejde med at fortælle os mere om dit projekt i kontaktformularen.

+45 26 24 62 75

Ring os op
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you for contacting us, we will be in touch shortly.
Oops! Something went wrong while submitting the form.