DESIGN MØDE

Leder du efter ARNE AKSEL gardiner til flere rum? Vi rådgiver og tager mål hjemme hos dig eller på din arbejdsplads

Book et design MØDE

Online møde

Stadig i tvivl? Lad os tage en hurtig snak om dine valg, før du køber dine ARNE AKSEL gardiner
  

Book et online møde

SHOWROOM møde

Få privat og uforpligtende rådgivning i ARNE AKSEL workshop på Njalsgade 191, 2300 København S
  

Book et showroom møde

Hjemmebesøg

Hos ARNE AKSEL ligger vores passion til gardiner i særdeleshed i vores kærlighed til hjemmets rum, stemninger og funktioner. Vi tilføjer stemning til private rum med gardinløsninger lige efter din smag og til præcis det rum du står i. Vi prioriterer at samarbejde i rejsen mod den gardinløsning, som passer dig bedst, og hjælpe dig igennem dine designvalg. Hos os ser vi det praktiske og æstetiske som uadskillelig. Vi kan selvsikkert sige, at vores viden kombineret med vores passion giver os mulighed for at skabe ekstraordinære løsninger, som kan forbedre og omfavne dine rum og din identitet til fulde. Kort efter et designmøde med os, vil du modtage vores forslag til en designløsning med de specificerede priser, som er udformet ud fra de indtryk, mødet med dig og dit hjem, har givet.

Book et hjemmebesøg

Online møde

En ARNE AKSEL designer inviterer dig indenfor til en komplet rådgivning på alt fra opmåling til valg af styles og farver, alt i et håb om, at du kan skabe harmoni og samspil mellem dine møbler og dine fremtidige gardiner fra ARNE AKSEL. I en travl hverdag kan det virke uoverskueligt at vælge gardiner og vi finder det derfor naturligt og lige til højrebenet at sprede en viden om netop det dragende og næsten vanedannende univers, som kan skabes ved brugen af tekstiler. Kom med på rejsen.

Book et online møde


Besøg os

Når du booker et møde hos os, giver vi dig den rådgivning du har brug for - uanset om det gælder styles & farver, opmåling eller montering. Det er selvfølgelig gratis og uforpligtende. For bedst mulig rådgivning, beder vi dig medbringe billeder af de rum, hvor til du ønsker dine ARNE AKSEL gardiner. medbring gerne billeder fra flere vinkler og af hele rummet. Derudover har vi brug for de præcise mål af rummet - både højden og bredden. Hvis du er i tvivl om, hvordan du tager dine mål, har vi lavet en guide til dig her

Kom på besøg hos os