Skab privatliv og tryg stemning med mørklægningsgardiner fra ARNE AKSEL

Hos ARNE AKSEL har vores drøm hele tiden været at skabe farverige, inspirerende og pirrende oplevelser ved at introducere varme tekstiler i rum og hjem. Vores gardiner tjener derfor både et æstetisk, et udfordrende og et funktionelt formål, hvad end de optræder som statister i butiksvinduer eller mørklægger soveværelset og skaber rum for ro og meditation.

Udforsk kollektionen
mørklægningsgardiner

Gardiner der inviterer ind og lukke af

Vi skræddersyer hver enkelt løsning til det rum og den personlighed, der afspejles. Rummets funktion og de behov der opstår ved brug har derfor også en tydelig reference i det endelige design af din løsning.

Et behov vi ofte møder, er muligheden for at kunne mørklægge soveværelset, med gardiner der samtidig tjener et æstetisk formål. Hvor mørke typisk opfattes i dunkle, sorte og blå nuancer, har vi hos ARNE AKSEL et univers af farver og teksturer, der kan skabe samme private sfære, mens den personlige æstetik i hjemmet bevares.

mørklægningsgardiner af Arne Aksel

Kollektion og kombination                        

Hos ARNE AKSEL holder vi af effektfulde tekstiler, der pirrer, vækker melankoli, former atmosfærer og underbygger personlighed. Vores kollektion afspejler rummeligheden for forskellige behov og individuel æstetik, hvad end du ønsker at indlemme dagslyset i din indretning eller kunne afskærme det.

Kombinationen af materialer kan skabe et blødere udtryk end klassisk mørklægning. For eksempel kan tyndgefulde CORDA give et på én gang eksklusivt og dybt udtryk. Den skarpe lineære effekt i stoffet gør, at CORDA omfavner både effektfulde hjem, hvor gardinerne gerne må fylde, samt tilfører underspillede rene linjer til minimalistisk indrettede rum.

I samspil med CORDA kan et af vores mere lysfiltrerende, let dansende gardin-styles skabe rum til både dagslys og reflektionen af eksempelvis AIRs klare nuancer samt rumme den mere dunkle og intime stemning fra mørklægningen.

Udforsk CORDA

Mørklægningsgardiner med unikke udtryk

Vores kollektion indeholder flere muligheder for at skabe privatsfærer med de forskellige strukturer og effekter fra hvert style. På vores Instagram kan du også finde eksempler på kreative hjem og rum, såsom det lille soveværelse, hvor den klassiske opfattelse af sjæleløse mørklægningsgardiner udfordres ved brug af farve, tekstur og materiale.

WHISPER, CORDA og TIBER er vores mest afskærmende styles, hvor lyset kan lukkes ind på dine præmisser. I farver der rangerer fra ekstravagante dybrøde og royalblå farver, der flytter tankerne hen på aristokratiske boliger - til tyrkisblå og lyserød extravaganza og shine, kan mørklægningsgardiner favne bredt hos ARNE AKSEL. Er du interesseret i lange gardiner og stofgardin, så kan du læs mere om det her.

Book et designmøde om dit behov for mørklægning

Hos ARNE AKSEL tilbyder vi uforpligtende designmøder, hvor vi enten kommer ud til dit hjem eller det rum, du ønsker at indrette, eller lave et virtuelt møde, hvor vores designer får dine behov og din stil beskrevet.

Vores gardiner bliver skræddersyede til dig af vores dygtige skræddere i København. Derfor er alle dimensioner af vores tekstiler mulige at tilpasse den stemning, du ønsker at ramme. Vil du tilføre ekstra volumen og sensualitet til dit rum, kan tekstilerne eksempelvis draperes og tilføres længde, så stoffet stryger legende hen af gulvet, når de trækkes for og fra. Denne ekstra volumen kan også øge effekten af mørklægningen i et værelse.

Book designmøde