hotelgardiner header

Indretning af lille soveværelse med smukke gardiner

Det at vågne op i et lille soveværelse med den, man holder af, kan både kædes sammen med hygge og intimitet. Hertil er gardinerne med til at sætte en stemning for rummet, hvor lyset leger med de bløde tekstiler.

Når man har med et lille soveværelse at gøre, så er det yderst vigtigt, at man ikke lukker for meget af lyset ude, da lyset er med til at gøre rummet større og lysere. Derfor kan det være en god ide at bruge lyse farver i sin indretning, når man skal indrette et lille soveværelse.

gardiner stue

Brug gardiner i indretning af et lille soveværelse

Hvis du vil skabe mere lys i et lille soveværelse, så kan det være en rigtig god ide med lange, lette gardiner i lyser farver og bruge spejle til at gøre rummet større. Placerer du et spejl strategisk smart, vil dette, ligesom gardiner, være med til at få rummet til at synes større end det er.

Vigtigst af alt er dog, at du vælger de rette gardiner. Det er netop disse, der skal være med til at byde sollyset velkommen i det lille soveværelse, så dette er en vigtig ting at tage med sig og huske ved indretning af et lille soveværelse.

Vælger du at bruge gardinernes længde, så de hænger helt oppe fra loftet af og svajer ned til gulvet, vil dette gøre rummet højere. Derfor kan placering af din gardinstang være fordelagtigt at have helt tæt på loftet.


gardiner stue af Arne Aksel

Lyse farver til indretning af et lille soveværelse


Når du vælger gardiner til indretning af et lille soveværelse, så vælg lette og luftige tekstiler, som ikke tynger rummets atmosfære. Nogle eksempler på dette kunne være gardiner fra AIR kollektionen i sarte farver som Vanilla, Blossom eller Mint, der alle tre er lyse og lette.

Disse gardiner er især gode til indretning af et lille soveværelse, da de er lavet i et tyndt og luftigt tekstil som giver et ekstravagant design.

Derudover kan gardiner fra ZULU kollektionen, i en farve som Peach, ligeledes give luft til et lille soveværelse, og derfor kan disse også være et godt valg, når du tænker indretning i et lille rum. Med sit næsten tyl lignende materiale er der masser af mulighed for, at sollyset kan komme dansende ind i soveværelset og udvide rummets naturlige atmosfære.

Book et designmøde

Få hjælp til indretning af et lille soveværelse

Er du blevet inspireret til at få nogle lange og luftige gardiner fra ARNE AKSEL, eller søger du professionel hjælp og rådgivning, så kan du booke et møde med en designer fra ARNE AKSEL, som kan komme hjem til dig og fortælle dig om fordele og ulemper i netop dit hjem.

Ved indretning af et lille soveværelse kan det nemlig være en udfordring at få funktionalitet og lys til at gå hånd i hånd, men med kyndig vejledning fra vores designere er du i trygge hænder.

Udfyld kontaktformularen her på siden, hvis du kunne tænke dig at få besøg af én af vores dygtige designere og få hjælp til indretning af et lille soveværelse i dit hjem. Dette kan både gøres fysisk, men også som et online møde.


gardiner stue af Arne Aksel