lange gardiner hos ARNE AKSEL

Lange gardiner - Skab højde med skræddersyede tekstiler

Hos ARNE AKSEL tror vi på, at vi skaber stemning gennem tekstiler – samt at farver og materialer, kan være med til at skabe identitet og personlighed. Lange gardiner kan i høj grad være med til at skabe en bestemt stemning i stuen, soveværelset eller hvor end du har lyst til at fylde rummet med flotte gardiner.

Lange gardiner har fundet vej til manges hjem, og bruges i stigende grad i boligindretningen. Udover at gardiner kan bruges af flere praktiske årsager, kan de især også bruges af æstetiske årsager, da de i høj grad kan bringe rummets bedste sider frem. Vi skaber rum ved hjælp af tekstiler. 
Det er ikke kun i privaten, at vi finder de lange gardiner. De hører nemlig også til i mødelokaler, på hoteller eller spiller en central rolle i kontorindretningen. Og vi forstår godt, hvorfor flere og flere bruger gardiner som omdrejningspunkt for ens indretning.

lange gardiner
lange gardiner af Arne Aksel

Forny oplevelsen af dit hjem med lange gardiner

Lange gardiner i dit hjem kan være katalysator for æstetiske, sanselige oplevelser i form af akustik og lys. Hvad der kan påvirke dette udtryk, er hvilke farver og materialer du vælger. Med en velovervejet æstetisk sammensætning kan du definere hvilket udtryk du ønsker at skabe i rummet. 

Hos ARNE AKSEL kan du vælge mellem syv styles og 50 farvenuancer, og vi gør det muligt for dig at personliggøre dine lange gardiner. Vælg eksempelvis vores skønne hvide gardiner, hvor vi har sørget for, at du finder hvide og beige nuancer i alle syv styles. Du kan også lege med farverne og lade din favorit bestemme udtrykket i rummet. Eller du kan få en hjælpende hånd fra os, hvis du har svært ved helt at bestemme dig for, hvad der passer ind hos dig.

Trygge rammer med mørke gardiner

Vælger du mørke, lange gardiner, som hviler på gulvet, kan du skabe en rolig og tryg oplevelse af dit rum. Dette vil være et oplagt valg til store, lyse rum, hvor du ønsker at kunne slappe af, skabe et privat rum, søge fordybelse og fokus, eller helt enkelt skærme for uønsket lys. 

Ønsker du at skabe et fredfyldt rum, kan du med fordel se vores lange gardiner Wooly, som også er med til at sænke rummets støjniveau med sin absorberende og beroligende tekstur.  Er du derimod ude efter den luksuriøse hotelstemning, passer Whipser perfekt til det. Hvis du vil skabe leg og liv, kan Tiber hjælpe med dette. Satinets skinnende overflade, reflekterer selskabets stemning.   

Lyse rum med lette gardiner

Vælger du derimod lette gardiner i lyse nuancer, der flugter med gulvet, sørger du for stadig at holde dit rum lyst. Du kan udforske vores lange gardiner Air, som er vores transparante gardin, som griber lyset og bringer det med ind i rummet. 

Ønsker du nogle lange gardiner som skal stjæle opmærksomheden i rummet, kan ud med fordel vælge Zulu, som skaber skyggespil i rummet når solen står ind af vinduerne. Sidst har vi også det perfekte alternativ til hør gardiner, som er et godt match til soveværelset; Two-tone guider dine tanker på roligere veje efter en lang dag. 

Skab højde i dit rum

Har du store vinduespartier i dit hjem, fortjener de at blive fremhævet med smukke lange gardiner. Det er med til at indramme udsigten når de er åbne, eller skærme og give privatliv hvis de lukkes til. De lange gardiner er også med til at understrege det storslåede vinduesparti. 

Har du højt til loftet, men ikke vinduer der går fra gulv til loft, er lange gardiner et oplagt valg til at fremhæve højden i rummet. Vælger du, at placere dine gardiner et stykke over vinduet, måske starte fra loftet af, syner rummet og vinduerne større. Dette er en oplagt mulighed til det mindre rum.

Følg os på Facebook og Instagram, for at finde inspiration til dine næste gardiner.

lange gardiner

SKRÆDDERSYET LØSNINGER MED LANGE GARDINER

Hos ARNE AKSEL har du mulighed for at booke et uforpligtende designmøde, hvor vi vil komme forbi dit hjem, eller hvor du ønsker at få lavet dine lange gardiner. Her vil en af vores dygtige designere, forstå dit behov og personlige stil og derefter komme med løsninger, som vil kunne give dig de perfekte lange gardiner i skræddersyet mål. 

Længden på gardinerne er vigtige, da det er med til at omfavne den helt rette atmosfære og stemning i dit rum. Alle vores gardiner tilpasses, så de passer perfekt til dine rum og giver rummet den rigtige sjæl og personlighed. 

Vi kan efter behov tilføje ekstra volume til dine gardiner, skabe sublime og dragende draperinger eller tilføje ekstra længde, som gør at de lange gardiner og tekstilet stryger legende over gulvet i en dans med vinden. 

Hvis du blot har brug for en hurtig snak om dine muligheder, kan du også booke et online møde, hvor vi i fællesskab kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål. 

Du kan også besøge vores Experience Platform på Vognmagergade 7, hvor du kan få privat og uforpligtende rådgivning, og føle dybden og kvaliteten i vores materialer. 

Medbring gerne billeder af de rum, du ønsker, at dine lange gardiner skal hænge i, samt præcise mål af rummet. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores eventyrlige gardinunivers.