EN KOLLEKTION AF TEKSTIL-HISTORIER

Hos ARNE AKSEL vil vi altid fraråde vores kunder og hinanden at gå på kompromis med intuitionen. Vi ønsker at forme flamboyante atmosfærer, der kan fremkalde sanselige og personlige oplevelser. Her i vores magasin har vi samlet nogle af vores yndlingshistorier om vores tekstiler, og vi håber, at du vil finde noget, der vækker din fantasi, inspiration og dit ønske om at få flere farver ind i dit hjem og i dit liv.

Vi elsker statements hos ARNE AKSEL. Vores univers af tekstiler har været med til at skabe sensuelle, overvældende og omfavnende kunstneriske udstillinger, modeshows, koncertoplevelser med mere, i samarbejde med dygtige, kreative personligheder.I disse kontekster har vores gardiner været med på rejsen om at forme abstrakte budskaber af sensorisk glæde og nysgerrighed, i en både poetisk og moderne kontekst.

Når vi skal designe tekstilprodukter til retail-atmosfærer, er vi meget fokuserede på de små, men essentielle detaljer. Hvad end det drejer sig om gardiner til prøverum, som skal skabe privatliv, dekorative vægtæpper der skal understrege dine produkter, eller rumdelere der kuraterer intime shoppingoplevelser for dine kunder - så kan vores tekstiler forme behagelige og rummelige butiksoplevelser, hvor dine kunder ønsker at blive og at komme igen.