Dorte Mandrup

I 2017, besluttede det globalt anerkendte arkitektfirma DORTE MANDRUP sig for at give deres møderum et kærkomment løft.

Kreative tanker, innovation og godt samarbejde var essentielt for Dorte Mandrup og det skulle afspejles i de rum som ansatte, klienter og kunder skulle opholde sig i. Her skulle de spæde innovative tanker starte.

Vi startede med at undersøge deres kontorområde, som befandt sig i et gammelt varehus fyldt med glas og beton. Vores mål har var at tilføje tekstiler, der kunne forbedre den rumlige velvære og løfte rummet med et mere behageligt visuelt udtryk. Grundet Dorte Mandrups fascination af og inspiration fra den ikoniske designer Jean Prouvé, tilstræbte vi os en farvepalette i forlængelse af hans gamle tegninger.


Ved vinduespartierne udvalgte vi ROCKET med et ønske om at opbryde solens lysindfald ved hjælp af dets fragmenterede struktur. Glasvæggene i rummene fik glæden af at blive parret op med WOOLY.

WOOLYs lettere ru overflade forbedrede på én gang akustikken og gav på beskeden vis plads til det private rum, som var nødvendigt i det åbne lokale præget af glas og beton. Tilsammen gav de to et visuelt udtryk, som imødekom Dorte Mandrups behov. Der blev skabt et kontorområde, som fortsat vil bidrage til at producere noget at skandinaviens mest inspirerende arkitektur.