Arne Aksel Fabrics

Gardiner efter mål

Hos ARNE AKSEL har vi et hold af designere, som rådgiver og vejleder vores kunder om valg af farver og materialer. Dette gør vi både ude i de respektive rum, der skal omfavnes af vores tekstiler, og gennem online rådgivning.

Skræddersy dine gardiner efter mål, som passer dig og dine rum. Om det er alt fra udstillingsrummet med højt til loftet eller din spisestue med den intime sfære i højsædet. I samarbejde kan vi finde den rette gardinløsning, som omfavner dine drømme.

Book et designmøde

Atmosfære gennem tekstil

Tekstiler kan understøtte og udsmykke et rum, så det ses fra sin bedste side. Ved at kredse om detaljen, lade sanserne og fantasier få frit løb, kan du skabe det unikke rum. Lad ARNE AKSELs gardiner svaje og danse i vinden sammen med dets bedste partner, og skab dem specifikt efter mål, som er tilpasset dine rum.

Det er ikke blot de velkendte rullegardiner men skræddersyede gardiner efter mål. Vi skaber på rejsen med dig nye følelser og rum, som vil sprede fornyet kærlighed i dine omgivelser. Bevæg dine sanser ved at bringe ARNE AKSELs gardiner ind i dit personlige rum - føl det dragende tekstil, lyt til den isolerede akustik og lad dit blik svæve rundt i det magiske lys. Alt skabt med ARNE AKSELs gardiner.

Gennem brugen af gardiner efter mål kan vi hjælpe med at skabe den helt rette, unikke stemning for dig. Vi sætter en dyd i at imødekomme selv de mest overdådige og vilde behov, men samtidig tager vi os tid til at se ind i de snævre og smalle behov.

Hvis din kreative sjæl rækker at fantasere og visualisere sig frem til den magiske løsning, har du muligheden for at bestille stofprøver hjem til din hoveddør. Stofprøverne giver dig chancen for at sammensætte ARNE AKSELs farver og materialer med dit interiør og slippe ideerne løs derhjemme.

Kunstudstilling udsmykket med gardiner efter mål

For skabe en elegant, yndefuldt og stilren ramme om Claudia Comptes udstilling “I Have Grown Taller from Standing With Trees”, havde vi sat stoffet i sit rette element. Gardinet var tilpasset efter mål fra de tårnhøje industrielle rum i Copenhagen Contemporary på Refshaleøen. Det storslåede stykke AIR tekstil slangede sig over 500 meter gennem hallen, og lod beskueren svæve på en sky gennem udstillingen og drømme sig væk.

Netop ved denne skræddersyede løsning formåede gardinet at vise sit fulde potentiale og storslåethed. Ved at målrette gardinet til dets omgivelser og skabe efter mål, kunne vi indfange den rumlige stemning, skabe den perfekte pardans mellem det industrielle og det elegante, hvilket gav lokalet kant.

Æstetik men også praktik

Vi syer dine gardiner efter de mål, som du føler passende. Alt i et ønske om at omfavne dit rum og lade tekstilerne skabe kærlighed og atmosfære omkring dig. Det æstetiske indspark i dine rum er ikke blot for synets skyld, men har adskillige funktionelle egenskaber. Vores tunge typer, såsom WHISPER, TIBER, CORDA, er et pragteksemplar på æstetisk lydisolation, da de formår at gribe lyd og omforme det til behagelig summen.

Flere af vores gulv-til-loft gardiner eller gardiner efter mål evner også at fordele solens stråler ud i rummet med det lange slæb af en kjole. Lyset fanges og spredes med bravur ud til selv de mørkeste afkroge af din stue.

Wooly Curtain from Arne Aksel