Brune gardiner - Giv dit hjem en hyggelig og varm stemning

At vælge hvilke gardiner som passer til dit hjem, kræver stor overvejelse, da gardiner både er med til at præge stilen i dit hjem og give den helt rigtige atmosfære og stemning. Forskellige stilarter og designs, er med til at skabe forskellige udtryk og kontraster til dit hjem. 

Hos ARNE AKSEL har vi derfor sørget for at imødekomme vores kunder med smukke og dekorative gardiner i forskellige stilarter og designs, som er specialsyede til at passe lige netop dine vinduespartier. 

Udforsk vores udvalg af både mørklægningsgardiner, lysdæmpende gardiner og lysfiltrerende gardiner, for at finde de gardiner som passer dine behov bedst.

Udforsk kollektionen
sorte gardiner 1

Skab en mørk og hyggelig stemning med brune gardiner

Hos ARNE AKSEL kan du i vores brede sortiment finde mange forskellige gardiner, som hver især bidrager med deres helt unikke og fortryllende æstetiske udtryk. Udover at bidrage med æstetiske funktioner, indeholder vores gardiner også fantastiske praktiske egenskaber. Alt efter type af gardin, vil du få et gardin som kan skærme for solen og holde nysgerrige blikke væk.

Gardiner i mere mørke og varme farver som brune, orange og beige er alle med til at skabe, et bestemt udtryk som passer til din indretning. Den brune farve er især med til at skabe en beroligende og tryg stemning.

Den brune farve symboliserer blandt andet stabilitet, enkelthed og komfort. Brugen af mere mørke farver såsom brune farver til dine gardiner, er desuden med til at skabe en større dybde i rummet og fremhæve kontrasten af andre farver. Hvis disse attributter taler til dig, er den brune farve helt klart en farve du bør gå efter.

sorte gardiner 2

Sov bedre med gardiner i mørke farver

Hvis du har et stort ønske om at sove bedre uden at blive forstyrret af månen, gadelamperne eller solen, som står op, bør du investere i gardiner i mørke farver, som kan fungere som mørklægningsgardiner.

Vores modeller WOOLY, CORDA og WHISPER er alle perfekte til at skabe et mørkt rum. Deres tunge stof er desuden utrolig blødt og falder smukt, hvilket giver anledning til at indrette rummet stilfuldt.

Hvis du ønsker at bryde det tunge op med et tyndre stof, kan du altid vælge at tilføje vores mere lysfiltrerende modeller som AIR og ZULU, som perfekt vil lade solen skinne igennem og lyse rummet op på smukkeste manér.

Selvom du, på vores hjemmeside, kan se alle vores kollektioner bestående af 7 forskellige styles og 50 nuancer, kan det være svært at fornemme farvernes dybde og materialernes høje kvalitet. Du kan derfor med fordel vælge at bestille stofprøver hjem, af lige de brune nuancer og materialer du ønsker.

Hvis du ønsker at udforske vores finurlige gardin univers, kan du hver søndag og mandag besøge vores showroom på Vognmagergade 7, 1120 København K. Derudover kan du kontakte os med dine ønsker, hvor vi vil gøre vores bedste for at svare på spørgsmål og sikre, at du får lige netop det du søger.

kontakt os lige her
sorte gardiner 3