cover image

Skræddersyede gardiner til enhver smag

Drømmer du om at få nogle smukke og elegante gardiner, der fylder din stue med elegance og ynde? Med skræddersyede løsninger, kan du skabe unikke og spændende stemninger, der afspejler de forskellige rum bedst.  

Hos ARNE AKSEL kan du få skræddersyede gardiner, der er målt op, så de passer perfekt til der, hvor du ønsker dem. Om det er til dit private hjem, din virksomhed eller måske til dit kunstprojekt, vil du hos os finde gardiner i eksklusive tekstiler, der kan løfte ethvert rum med et eksklusivt look.

Vi mener, at gardiner kan bidrage med mere en blot funktionalitet. Skræddersyede gardiner kan blandt andet være med til at skabe en ønsket stemning, udtrykke en personlighed eller afspejle en bestemt rumoplevelse. Der er derfor massere af grunde til at vælge at investere i skræddersyede løsninger.

skræddersyede gardiner

Få smukke skræddersyede gardiner hos Arne Aksel

Hos ARNE AKSEL tilbyder vi en kollektion af skræddersyede gardiner bestående af 7 styles i 50 forskellige nuancer, vi kan derfor garantere, at der er noget for enhver smag og til ethvert hjem. Vores kollektion spænder bredt og er bestående af alsidige og eksklusive tekstiler, der alle sætter hver deres unikke præg der, hvor de hænges.

I vores kollektion kan du finde de smukkeste transparente, romantiske og luftige gardiner, som arbejder æstetisk med lysindfaldet fra vinduerne og derfor vil give en let og naturlig stemming til dit rum. Hvis du har et mindre rum, ville disse gardiner være perfekte, da lyset udefra i samspil med lyse nuancer vil forstørre et rum visuelt.

Du kan også finde gardiner, som er med til at skabe dybde og tyngde, og som kan give afskærmning og skabe fokus i dit rum. I en stor stue vil lange styles i mørke farver og voluminøse materialer være et godt valg. Disse vil gøre rummet tættere og hyggeligere, hvilket bidrager til en mere behagelig og intim atmosfære. Derudover giver tunge materialer de lange gardiner et flot fald.

De forskellige skræddersyede gulv-til-loft styles bidrager alle med en unik style, alt efter dine ønsker. Lange gardiner, der går fra gulv-til-loft, vil kunne give dit rum et æstetisk udtryk, der er med til at indramme store vinduespartier samt fremhæve et rums højde.


skræddersyede gardiner af Arne Aksel

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige skræddersyede gardiner?


Det kan være svært at vælge den helt rigtige farve og det rigtige materiale, uden først at have mærket stoffets blødhed i virkeligheden. Du kan derfor bestille forskellige stofprøver, så du kan mærke stoffets potentiale og se, hvordan det vil kunne se ud i lige netop dit rum og indretning.

Fælles for gardinerne i vores kollektion er, at de alle er håndlavet i eksklusive og håndplukkede tekstiler og farver. Du kan vælge at lade dem stå alene, eller kombinere dem, så de sammen kan skabe et unikt og overdådigt udtryk.

Hvis du har spørgsmål til vores skræddersyede gardiner kan du altid kontakte os på 31 56 92 90, hvor vil gøre vores bedste for at svare på spørgsmål og sikre, at du får netop den atmosfære, du søger.

Du kan besøge os i vores showroom hver søndag 11-15 og mandag mellem 11-18. Du finder os på Solitudevej 4, 2200 København N. Vi tilbyder samtidig gratis besøg og konsultationer med en professionel designer fra ARNE AKSEL. Det er bare med at finde et tidspunkt, der passer dig, og booke en tid i vores online booking system.

Book et designmøde
orange curtains