skræddersyede gardiner

Skræddersyede gardiner - Tekstiler der skaber atmosfære

Drømmer du om at få nogle smukke og elegante skræddersyede gardiner, der fylder din stue med elegance og ynde? Med skræddersyede løsninger, kan du skabe unikke og spændende stemninger, der afspejler de forskellige rum bedst.  

Hos ARNE AKSEL kan du få skræddersyede gardiner, der er målt op, så de passer perfekt til der, hvor du ønsker dem. Om det er til dit private hjem, dit kontor, til hotelindretningen eller måske til dit kunstprojekt, vil du hos os finde gardiner i eksklusive tekstiler, der kan løfte ethvert rum med et eksklusivt look.

Vi mener, at gardiner kan bidrage med mere en blot funktionalitet. Skræddersyede gardiner kan blandt andet være med til at skabe en ønsket stemning, udtrykke en personlighed eller afspejle en bestemt rumoplevelse. Der er derfor massere af grunde til at vælge at investere i skræddersyede løsninger.

skræddersyede gardiner

Få smukke skræddersyede gardiner hos Arne Aksel

Hos ARNE AKSEL tilbyder vi en kollektion af skræddersyede gardiner bestående af 7 styles i 50 forskellige nuancer, vi kan derfor garantere, at der er noget for enhver smag og til ethvert hjem. Vores kollektion spænder bredt og er bestående af alsidige og eksklusive tekstiler, der alle sætter hver deres unikke præg der, hvor de hænges.

I vores kollektion kan du finde de smukkeste transparente, romantiske og luftige gardiner, som arbejder æstetisk med lysindfaldet fra vinduerne og derfor vil give en let og naturlig stemming til dit rum. Hvis du har et mindre rum, ville disse gardiner være perfekte, da lyset udefra i samspil med lyse nuancer vil forstørre et rum visuelt.

Du kan også finde gardiner, som er med til at skabe dybde og tyngde, og som kan give afskærmning og skabe fokus i dit rum. I en stor stue vil lange styles i mørke farver og voluminøse materialer være et godt valg. Disse vil gøre rummet tættere og hyggeligere, hvilket bidrager til en mere behagelig og intim atmosfære. Derudover giver tunge materialer de lange gardiner et flot fald.

De forskellige skræddersyede gulv-til-loft styles bidrager alle med en unik style, alt efter dine ønsker. Lange gardiner, der går fra gulv-til-loft, vil kunne give dit rum et æstetisk udtryk, der er med til at indramme store vinduespartier samt fremhæve et rums højde.


skræddersyede gardiner af Arne Aksel

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige skræddersyede gardiner?


Det kan være svært at vælge den helt rigtige farve og det rigtige materiale, uden først at have mærket stoffets blødhed i virkeligheden. Du kan derfor bestille forskellige stofprøver, så du kan mærke stoffets potentiale og se, hvordan det vil kunne se ud i lige netop dit rum og indretning.

Fælles for gardinerne i vores kollektion er, at de alle er håndlavet i eksklusive og håndplukkede tekstiler og farver. Du kan vælge at lade dem stå alene, eller kombinere dem, så de sammen kan skabe et unikt og overdådigt udtryk. Du finder både gardiner til mødelokaler, masser af farver og de tidsløse klassikere, der hører til i enhver bolig.

Hvis du har spørgsmål til vores skræddersyede gardiner kan du altid kontakte os på 26 24 62 75, hvor vil gøre vores bedste for at svare på spørgsmål og sikre, at du får netop den atmosfære, du søger.

Du kan besøge os i vores showroom hver mandag-fredag 10-18 og lørdag 10-16. Du finder os på Vognmagergade 7, 1120 København K. Vi tilbyder hjemme besøg og konsultationer med en professionel designer fra ARNE AKSEL. Det er bare med at finde et tidspunkt, der passer dig, og booke en tid i vores online booking system.

Find os på Facebook og Instagram, og følg os for inspiration.

Book et designmøde
skræddersyede gardiner

Udforsk vores univers med alle sanser

Det helt rette tekstil skal mærkes, ses, duftes og fornemmes, og du skal drømme dig væk i vores skræddersyede gardiner med alle sanserne. Hvert enkelt gardin i vores kollektion har sin egen personlighed og udstråling, og den skal opleves.

Vi tilbyder, som nævnt, at du kan få tilsendt stofprøver på materialer og farver, du ønsker at indrette dine rum med. Det giver dig mulighed for at fantasere med tekstilet fysisk i dine rum, og lege med tanker og fornemme de små detaljer af høj kvalitet.

Vil du have den fulde oplevelse og mærke hele vores univers, er du velkommen til at besøge os i vores showroom på Vognmagergade 7 i København. På denne platform har du mulighed for at fornemme hele kollektionen sammen og de evige muligheder, der kan skabes med de skræddersyede gardiner i alle længder. 

Vi har dannet rammerne om et kreativt frirum, hvor du kan fremkalde ideer og personlighed.

Står du blot og mangler hjælp og rådgivning hjemme, kan vi tilbyde personlig rådgivning og konsultationer hjemme i dine egne rum. Det kan bidrage til, at du omfavner og griber de bedste tekstilløsninger, som rummer og fremhæver din personlighed. 

Et besøg og konsultation kan vi også klare digitalt med en virtuel rådgivning, hvis behovet er derefter.

Gå ikke på kompromis med din intuition og lad dig gribe af din kreativitet, når du udser dig dine næste skræddersyede gardiner. 


skræddersyede gardiner af Arne Aksel