hotelgardiner header

Skab rummelig komfort og karakter med gardiner til stuen

Gardiner er med til at forstærke stemningen i et rum, da de kan tilføre netop din personlige identitet til stuen, soveværelset eller andre rum hvor du gerne vil tilføje nogle flotte tekstiler. Derfor gør vi hos ARNE AKSEL en dyd ud af at skabe kvalitetsgardiner, da det er et lige så vigtigt indretnings element i din stue, som en sofa.

Hvis du leder efter det ekstra element til din stue, er gardiner et oplagt valg. Måske du drømmer om hvide gardiner, der lukket lyset ind på sommerdagene, eller at få naturen ind med beige nuancer. Hos ARNE AKSEL kan du booke et uforpligtende designmøde - online eller hjemmebesøg, med en professionel designer, som kan guide dig i farver og styles samt tage dit hjems unikke mål.

gardiner stue

Tekstilernes alsidighed

Om din udforsken efter gardiner bunder i det praktiske element i at lukke lys ude af rummet, eller fordi du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære og et flot indretnings element, så kan ARNE AKSEL opfylde begge behov.

Skulle du være i tvivl omkring vores gardiner, kan du opleve vores tekstiler i vores showroom på Nørrebro i København. Her kan du føle stoffet mellem fingrene og se dem danse i dagslys. Du kan også bestille stofprøver, så du kan fornemme tekstilerne i dit eget hjem.

Ud fra rummets funktion og personlighed skræddersyes vores gardiner efter mål i længde, bredde, farver og kvalitet, som passer dig, og passer ind i din stue. Det samme gælder for indretning af det lille soveværelse, spisestuen eller et tredje rum, der skal have glæde af smukke toner såsom gule, brune, blå eller grønne gardiner.


gardiner stue af Arne Aksel

Oplev kollektionen af gardiner til stue


Fyld dit hjem med farverige og strålende gulv-til-loft gardiner, og oplev hvordan din stue udvikler og fornyer sig. Tekstiler er i sandhed med til at skabe en fornemmelse af ro og inderlighed, og du kan derfor glæde dig efter en travl arbejdsdag, til at komme hjem i afslappende rammer.

Er du ude efter gardiner til din stue, som giver et dæmpet lysindfald og giver privatliv, så er vores venlige sjæl AIR den perfekte tilføjelse til din stue. Den lader lyset falde ind igennem, så du kan se dagslyset skifte, og danser let foran åbenstående vinduer. Du bliver hurtigt tryllebundet.

Er du nærmere ude efter fornemmelsen af leg og evig nysgerrighed, og at tilføje et element som kan bære den fulde opmærksomhed, er ZULU perfekt til at danne rammerne om dit rum.

Hvis du i stedet er på udkig efter mørklægningsgardiner til at skabe privatliv og en tryg og rolig stemning, kan du udforske WOOLY som ligeledes sænker rummets støjniveau med sin absorberende og beroligende tekstur, og er derfor ideel til at danne ramme om fordybelse og fokus.

Ligeledes finder du WHISPER som har en fortryllende og sanselig tilstedeværelse, der mørklægger for solens stråler, og nærmest skaber følelsen af en jazzbar. Her kan du kreere den perfekte pardans, ved at sammensætte luftige AIR, som er med til at bløde udtrykket op.

Book et designmøde