Færdigsyede og skrædderfremstillede gardiner fra ARNE AKSEL

ARNE AKSEL former stemningen og sensibiliteten i rum ved at tilføre tekstiler med overdådig evne til at understrege personlig æstetik. Gardinerne kommer i 7 forskellige styles med hver deres farvepalette, der er udvalgt efter stoffets tekstur og tyngde. Vores løsninger laves på bestilling, af vores skræddere, på kanten af Københavns havn og de færdigsyede tekstiler leveres og tilpasses til dit hjem.

Udforsk kollektionen
færdigsyede gardiner

Færdigsyede gardiner fra ARNE AKSEL

Vores univers kommer fra ønsket om at dele oplevelsen af tekstilernes effekt på ethvert rum, humør, tryghedsfølelse, samt de indtryk man mødes af, når man træder ind på en ny scene. Derfor skræddersyes alle vores løsninger til de rum, de skal optræde i for at skabe samhørighed mellem de færdigsyede gardiner og rummets farver, struktur og historie.

færdigsydede gardiner Arne Aksel

Følsomhed og eklektisk æstetik indkapslet i tekstiler

Hos ARNE AKSEL er vi kompromisløse i vores tilgang til at skabe tekstiler til alle rum, så de færdigsyede gardiner vækker den frydefuldhed, nysgerrighed eller varme, som du drømmer om. Vores tekstiler er udvalgt og designet med tanke på at kunne arbejde æstetisk og funktionelt for alle personligheder – enten alene eller i en tekstilduet af farver og materialer med andre tekstiler fra vores kollektion.

Ved at nægte at gå på kompromis med dine forventninger og intuition kan du opleve, hvordan de helt rigtige tekstiler både kan udtrykke personlighed, følsomhed og sanselighed. Kollektionen indeholder tekstiler, som kan efterligne karaktertræk så som nysgerrighed, flirtende, skørhed, generthed, ekstroverthed, temperament, finurlighed, drømmendehed. Vores rå såvel som færdigsyede tekstiler har mange facetter, der, i konteksten af forskellige rum og personligheder, efterlader et indtryk.

Vores kvalitetsbevidste tilgang til at skabe udtryksfulde rum gennem flamboyante, eksperimenterende, reflekterende, ekstravagante tekstiler gør, at vi kan skabe unikke scener, der transcenderer alle typer af stemninger og personligheder. Derfor kan du også finde vores unikke, specialsyede gardiner som integrerede dele af en galleriudstilling såvel som stemningsskabende, draperede tekstiler i en spisestue.

Er du interesseret i lange gardiner og stofgardin, så kan du læs mere om det her.

Indtryk af de færdigsyede gardiner

ARNE AKSELs tekstiler hører til i alle rum, der ønsker at efterlade et indtryk hos alle, der besøger det. Indtryk kan indebære alt fra en glamourøs og flirtende fornemmelse til fornemmelsen af at hvile øjnene på en helt harmonisk, afbalanceret scene.

Vi tilbyder uforpligtende designmøder som en del af vores designløsning for at sikre, at alle elementerne af et rum er afstemt med tonerne og teksturen i de gardiner, der vælges. Dertil kommer forventningsafstemningen med den effekt, som de færdigsyede gardiner vil have på rummet.

Skal du have gardiner til kontor eller skræddersyede gardiner til din lejlighed? Så læs med her.

Book designmøde

ARNE AKSEL-inspiration

Hvis du ønsker at se eksempler på, hvordan vores færdigsyede gardiner kan understrege personlig stil og æstetik, kan du besøge vores showroom i indre København.

Du kan også finde inspiration på Instagram, hvor vi deler billeder fra vores tekstilunivers samt stemningbilleder fra produktionen af vores gardiner, til det færdigsyede og monterede produkt.

Se vores arbejde