cover imagegardiner til kontor header 1

Skab et godt arbejdsmiljø med gardiner fra ARNE AKSEL

Der findes ikke noget bedre end at kunne mærke solens stråler give en lys og varme på en grå dag. Dette gælder selvfølgelig også på et kontor, hvor man tilbringer de fleste af dagens vågne timer. Solen kan uden tvivl gøre én glad og bidrage til en øget produktivitet. Solens stærke stråler kan dog også hurtigt føles forstyrrende, hvis man skal koncentrere sig foran en computerskærm. At vælge de rigtige gardiner til ens kontor er derfor noget, som bør overvejes nøje, og hos ARNE AKSEL tilbyder vi flere gode gardinløsninger, der er med til at fremme produktiviteten og glæden på ens arbejdsplads.

gardiner til kontor 1

Gardiner der passer til dit kontor

Hos ARNE AKSEL tilbyder vi en kollektion af skræddersyede gardiner bestående af 7 styles i 50 forskellige nuancer, der findes derfor flere løsninger, som vil passe perfekt til dit kontor.

Det første man skal tage højde for, når man vælger gardiner, er, hvor meget lysindfald, man ønsker. Hvis man arbejder på et kontor hvor størstedelen af tiden bliver brugt foran en skærm, vil gardiner i høj kvalitets tekstil derfor være en god investering.

Vores transparente og smukke AIR og ZULU er begge gardiner, der kan give en let afskærmning men samtidig give mulighed for, at kontoret kan blive fyldt med en masse naturlig lys og varme. De arbejder begge æstetisk med lysindfaldet fra vinduerne og vil kunne give dit kontor en let og naturlig stemming, der bidrager til en følelse af ro og afstresning.

Vores TWO-TONE og WOOLY er begge gardiner, der kan sprede et hyggeligt og stilfuldt skær. Disse vil kunne give dit kontor et smukt helhedsindtryk og en stemning, der emmer af rolighed og hygge. Begge gardiner kan effektivt afskærme fra solens stråler, samtidig med at de tillader lys at trænge igennem.


gardiner til kontor 2

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger gardiner til dit kontor?


Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når du skal vælge gardiner til dit kontor. At vælge de rigtige gardiner er vigtigt, da de er med til at give et helhedsindtryk af kontoret og samtidig bidrage til en øget arbejdsglæde.

Gardinerne kan være med til, at reflektere den stemming du ønsker at associere dit kontor med. Hvilken farve, du vælger, har derfor også en stor betydning, idet farver påvirker os forskelligt. Meget lyse farver kan desuden medvirke til, at kontoret virker større, hvorimod de mørke farver får det til at virke mindre.

For at være sikker på det tekstil du vælger, kan du med fordel bestille en stofprøve, så du kan se stoffets potentiale i dit kontors omgivelser.

Det er samtidig vigtigt at tage højde for, hvordan gardinerne kan virke støjdæmpende og bidrage til en behagelig akustik og rumklang. Hvis dit kontor er eksponeret for meget sollys i løbet af dagen, kan det også være en fordel, at tænke over hvordan dine gardiner kan være med til at regulere temperaturen.

Hos ARNE AKSEL laver vi alle vores gardiner skræddersyede, så du er sikker på at få gardiner, der passer dine nøjagtige mål. Du kan booke en tid til et designmøde med en af vores dygtige designere, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til dit kontor.

Book et designmøde
gardiner til kontor 3