Styrk sensibiliteten med et blødt stofgardin

Til et velafbalanceret liv hører der sig forkælelse, nydelse og glæde til. Hverdagens puls og travlhed afbalanceres af hjemmets rolighed. Hos ARNE AKSEL arbejder vi hver dag med stofgardiners sensibilitet og udtryk, for at du kan udvælge tekstiler, der understreger din og dit hjems personlige karakter.

Et stofgardin har unikke evner til at fremhæve og understrege rummenes personligheder skaber universer, som kærligt omfavner menneskerne, der befinder sig i det. Tekstiler appellerer til individers følelser og skaber sanseindtryk, der sent vil fortrænges. Du har muligheden for at gå på opdagelse i vores eventyrlige tekstilunivers bestående af smukke stofgardiner i et anseeligt udvalg af materialer. Her vil du forelskes og drages af universets søde duft, bløde kærtegn og æstetiske udtryk. Benyt lejligheden til at udforske vores designeriske gardiner samt muligheden for at modtage vores professionelle og servicerede rådgivning ved at kontakte os.

stofgardiner

Giv hjemmet ny glæde

Et stofgardin er som et frisk pust, der bringer nyt liv til hjemmets mange rum. Solens stråler og hjemmets tekstiler danser hver dag sammen, og du må følgelig vælge dine stofgardiner med omhu. ARNE AKSEL tager dig i hånden, inspirerer og omfavner dine drømme og får dit hjem til at blomstre med fornyet energi.

Lad dig fordybe i vores univers af frydefulde stofgardiner. En verden bestående af hele farvepalettens tekstiler til både beroligende soveværelser, farverige opholdsstuer, maskuline kontorrum og storslåede spisestuer. Stofgardinerne er skræddersyede gardiner efter mål, der opfylder alle dine drømme og fantasier. Udforsk en verden af farverige kollektioner, hvor du tryllebindes af vores luftige gardiner - AIR og ZULU, domineres af tunge, maskuline klæder - TWO-TONE, WOOLY og CORDA og forblændes af skinnende satin- og velourinspirerede tekstiler - TIBER og WHISPER.

stofgardiner af Arne Aksel

Foretræk deT livgivende stofgardin

Hjemmets atmosfære, liv og stemning skabes ved valget af farven på og tyngden af dit stofgardin. Farven kan enten stå i kontrast til rummets øvrige interiør, der giver tekstilerne en dominerende og legende udstråling. Ligeledes kan stofgardinerne udvælges i synergi med omgivelsernes aura for blidt at understrege rummets stemning og karisma - Med forsikringen om at skabe stil og et klassisk design, der sikrer den langtidsholdbare løsning.

Tag modet til at lægge rullegardinerne, persiennerne og plisségardiner på hylden ved at fylde dit hjem med farverige og strålende loft-til-gulv gardiner. Sæt solen og stjernerne i bevægelse ved at vælge nye sansende tekstiler, der beriger din travle hverdag med ro og inderlighed.

Vælg blandt andet de tunge, mørke velour gardiner, som fortryller soveværelsets afslappende stemning og giver åndeligheden tilbage. Foren de maskuline tekstiler med de luftige stofgardiner - AIR og ZULU - i lyse farver og tillad morgensolen at danse ind gennem de smukke nypudsede ruder. Morgenlyset klæder dig på til dagens udfordringer ved at lade strålerne indsende forfriskende ny energi. Nattens ro og mørke findes ved at lade de tunge velour tekstiler bekymringsfrit agere som mørklægningsgardiner, der tillader dig at drømme dig roligt gennem nattens tusmørke

Yellow AIR curtain from Arne Aksel.

Gør dine drømme til virkelighed

Hos ARNE AKSEL imødekommer vi dine unikke drømme til hjemmets udtryk og sensibilitet. Omend det er overdådighed, luksuriøsitet, karisma, uniqueness, farveglæde eller harmoniske stemninger, du drømmer om. Tillad dig selv at drømme dig væk og lad dine vildeste forestillinger blive til realitet med vores ikoniske design tekstiler.

Book designmøde