stofgardin

Stofgardin - Livliggør dine rum med skræddersyede gardiner

Til et velafbalanceret liv hører der sig forkælelse, nydelse og glæde til. Hverdagens puls og travlhed afbalanceres af hjemmets rolighed. Hos ARNE AKSEL arbejder vi hver dag med stofgardiner og dets sensibilitet og udtryk, for at du kan udvælge tekstiler, der understreger din og dit hjems personlige karakter.

Et stofgardin har unikke evner til at fremhæve og understrege rummenes personligheder skaber universer, som kærligt omfavner menneskerne, der befinder sig i det. Tekstiler appellerer til individers følelser og skaber sanseindtryk, der sent vil fortrænges.

Du har muligheden for at gå på opdagelse i vores eventyrlige tekstilunivers bestående af smukke lange stofgardiner i et anseeligt udvalg af materialer. Her vil du forelskes og drages af universets søde duft, bløde kærtegn og æstetiske udtryk. Benyt lejligheden til at udforske vores designeriske GARDINER samt muligheden for at modtage vores professionelle og servicerede rådgivning ved at KONTAKTE OS. Vi hjælper med at skræddersy dine lange stofgardiner efter dine specifikke mål.

stofgardiner

LANGE STOFGARDINER - GIV HJEMMET NY GLÆDE

Et stofgardin er som et frisk pust, der bringer nyt liv til hjemmets mange rum. Solens stråler og hjemmets tekstiler danser hver dag sammen, og du må følgelig vælge dine stofgardiner med omhu og efter specifikke mål. ARNE AKSEL tager dig i hånden, inspirerer og omfavner dine drømme og får dit hjem til at blomstre med fornyet energi.

Lad dig fordybe i vores univers af frydefulde stofgardiner. En verden bestående af hele farvepalettens tekstiler til både beroligende soveværelser, farverige opholdsstuer, maskuline kontorrum og storslåede spisestuer. Vores stofgardiner er skræddersyede GARDINER EFTER MÅL, der opfylder alle dine drømme og fantasier. Udforsk en verden af farverige KOLLEKTIONER, hvor du tryllebindes af vores luftige gardiner - AIR og ZULU, domineres af tunge, maskuline klæder - TWO-TONE, WOOLY og CORDA og forblændes af skinnende satin- og velourinspirerede tekstiler - TIBER og WHISPER.

stofgardiner af Arne Aksel

Foretræk deT livgivende stofgardin

Hjemmets atmosfære, liv og stemning skabes ved valget af farven på og tyngden af dit stofgardin. Farven kan enten stå i kontrast til rummets øvrige interiør, der giver tekstilerne en dominerende og legende udstråling. Ligeledes kan et stofgardin udvælges i synergi med omgivelsernes aura for blidt at understrege rummets stemning og karisma - Med forsikringen om at skabe stil og et klassisk design, der sikrer den langtidsholdbare løsning.

Tag modet til at lægge rullegardinerne, persiennerne og plisségardiner på hylden ved at fylde dit hjem med farverige og strålende loft-til-gulv gardiner. Sæt solen og stjernerne i bevægelse ved at vælge nye skræddersyede, sansende, lange tekstiler efter mål, der beriger din travle hverdag med ro og inderlighed.

Vælg blandt andet de tunge, mørke VELOUR GARDINER, som fortryller soveværelsets afslappende stemning og giver åndeligheden tilbage. Foren de maskuline tekstiler med de luftige stofgardiner - AIR og ZULU - i lyse farver og tillad morgensolen at danse ind gennem de smukke nypudsede ruder.

Morgenlyset klæder dig på til dagens udfordringer ved at lade strålerne indsende forfriskende ny energi. Nattens ro og mørke findes ved at lade de tunge velour tekstiler og stofgardin bekymringsfrit agere som MØRKLÆGNINGSGARDINER, der tillader dig at drømme dig roligt gennem nattens tusmørke.

stofgardin

SKRÆDDERSYEDE STOFGARDIN LØSNINGER

Hos Arne Aksel beriger vi både hjemmet med vores skræddersyede stofgardin løsninger, samtidig med at vi samarbejder med både virksomheder og organisationer, således at ethvert projekt bliver mødt med en unik tilgang. Såvel som hjemmet skal være trygge omgivelser, mener vi også at arbejdspladsen skal være et behageligt og beroligende sted at opholde sig.

Vi imødekommer alle behov og vores stofgardiner er tilpasset jeres krav samt det stilistiske eller æstetiske udtryk, som mangler hos jer. Tekstiler kan nemlig gøre en verden til forskel, så hvad end om I mangler det sidste bindeled mellem farver og møbler i jeres rum, vil vi vejlede og samarbejde med det udtryk som I synes mangler.

Skal I have hjælp til at skabe den rette atmosfære? Mennesker er biologisk i høj grad påvirket og drevet af miljø. Det vil sige at både atmosfære og indtryk i især rum, gør den største forskel i både arbejdstilgang og velbehag. Vi er nemlig eksperter i hvordan rummets udtryk, kan ændres af det perfekte stofgardin.

stofgardin

HVAD HØRER DU RUMMET SIGE?

Hos ARNE AKSEL lader vi rummet tale for sig selv. Udover at vi hjælper med at opnå jeres ønsker for den rette atmosfære, så holder vi også rummet i mente, da det ofte taler for sig selv. Skal vi hjælpe med at livliggøre jeres rum med vores stofgardin? Forskellige tekstiler danner forskellige indtryk, hvilket vi i høj grad er klar over.

Vi gennemgår indtryk af både decor, møbler og farver således at atmosfæren af de tekstiler vi foreslår, er på rette spor af det udtryk, som er perfekt for jeres rum. Interirør er vores formål, og vi ønsker at de som møder vores håndværk af stofgardin, bliver mødt af blændende og ikke mindst omfavnende indtryk.

Lad os livliggøre jeres rum med en positiv og åndbar atmosfære, som kun tillokkes af den perfekte kombination af både tekstil og vores øje for farver. Vi skræddersyer hver løsning så jeres rum får dets egen atmosfære og stemme. Lad vores stemningsskabende tekstiler overraske dit humør og ikke mindst sjæl.

stofgardin

ET STOFGARDIN SOM GØR DRØMME TIL VIRKELIGHED

Hos ARNE AKSEL imødekommer vi dine unikke drømme til hjemmets udtryk og sensibilitet. Omend det er overdådighed, luksuriøsitet, karisma, uniqueness, farveglæde eller harmoniske stemninger, du drømmer om. Tillad dig selv at drømme dig væk og lad dine vildeste forestillinger blive til realitet med vores ikoniske design tekstiler. Vi skræddersyer lange og korte stofgardiner efter dine specifikke mål og behov.

Vores intuitive øjne er vores varemærke, og det vi har øjne for er især rum. Ved hjælp af tekstiler og stofgardiner findes der talrige muligheder for et overdådigt stilistiske udtryk. Vores drivkraft bunder i at opløfte rum, og en livslang dedikation til at bibringe rum med udtryk via farve og tekstil kombinationer, som giver rum deres lovliggørelse.

Skal dit hjem, arbejdsplads eller andre rum blive omfavnet med en kærlig hånd fra ARNE AKSEL? Få et stofgardin forbundet til følelsen af lykke og som bringer på et rum der emmer af spændende følelser. Vi er af den tro at positive farve og tekstiler afspejler sig i samtaler i det pågældende rum. Mangler jeres rum signaler af positivitet, kan et stofgardin gøre overdådige underværker.

Følg os på Facebook og Instagram, hvis du vil finde inspiration til gardiner.

Book designmøde
stofgardin

MÆRK HVER STOFGARDINS UNIKKE EGENSKABER

Vi mener, at vores stofgardin skal mærkes og udfoldes gennem dine sanser, hvor du på den både bedst kan fornemme de unikke materialer og egenstående farver. 

Du kan derfor til hver en tid bestille stofprøver hjem, hvor du bestiller vores skræddersyede prøver, så du kan føle tekstilernes potentiale og drømme dig væk i din indretning og lade fantasien få frit løb i dine vante rammer.Fornem stoffet mod væggen for at se farverne akkommoderet med rummets andre objekter. 

At vælge det rigtige stofgardin kan være en stor beslutning, vi anbefaler derfor også at booke et designmøde, enten via hjemmebesøg, online eller besøg i vores showroom. 

Ved et hjemmebesøg vil vi besøge dit hjem, eller hvor du ønsker at anvende et stofgardin. Vi ser både på det æstetiske og praktiske for på den måde at få skabt en perfekt løsning, der kan give dig et stofgardin, som er med til at omfavne dit rum og skabe den rette stemning. Mødet er helt uforpligtende og koster ikke andet end en time af din tid. 

Hvis du vil fornemme vores univers og de mange muligheder, der findes med det rigtige stofgardin, kan du også lægge vejen forbi vores Experience Platform på Vognmagergade 7, hvor du kan se vores kollektion af gardiner i samspil med hinanden. 

Med rådgiving fra vores kompetente designere og fremvisning af vores kollektioner, er vi sikre på, at vi kan finde frem til det rette stofgardin for dig.

stofgardin