Skab dit perfekte rum
med dragende gardiner

Karakterskabende gardiner

Hos ARNE AKSEL har vi et alsidigt, inspirerende udvalg af gardiner, der imødekommer forskellige behov i hele hjemmet. Vores kollektion komplimenterer forskellige dele af ethvert rum, hvad end du ønsker at skabe fokus på vinduespartier, understrege farvelandskabet på væggen, skabe afskærmning eller arbejde æstetisk med lysindfaldet.

Lad dig inspirere af gule, brune og orange nuancer, få naturen ind med bløde, grønne nuancer, eller indfang lyset i blålige toner.

Udforsk kollektionen
gardiner

Yndefuld og dragende kollektion

Vores kollektion indeholder 7 forskellige typer af gardiner, hvor hvert style kommer i et udvalg af håndplukkede farver, der, alene eller i kombination med hinanden, kan skabe både dragende og omfavnende rum.

Farvepaletten i kollektionen står ikke alene om at skabe forførende elementer, da hvert tekstil rummer hver sin struktur hvor vævningen, snoninger, refleksion og materialesammensætning foldes ud, når tekstilet draperes, trækkes for, danser i brisen eller kærtegnes af solen. På denne måde deltager tekstiler fra ARNE AKSEL aktivt i rummets atmosfære med karakter og ynde.

Ud fra rummets funktion og personlighed skræddersyes vores gardiner i længde, bredde, farver og kvalitet, der passer dig og passer ind.

gardiner af Arne Aksel

Elementer af et hjem

Vores tekstiler kan opfylde forskellige behov i alle rum. Om målet er at opnå en afdæmpet akustik, skabe en blødere inddeling af rummet eller indramme en stemning af tryghed og ro. Symfonien af det funktionelle og det yndefuldt stemningsskabende er det, vi hos ARNE AKSEL er passionerede omkring og de atmosfærer vi skaber, gennem vores gardiner, kommer fra hjertet.

I et forsøg på at illustrere den alsidighed og rummelighed, som vores tekstiler kan udfolde i forskellige hjem, har vi blandt andet interviewet Marie Jedig. Hendes soveværelse rummer et håbefuldt og roligt univers, som hun selv beskriver som en forårsskov. Marie har valgt et tekstiludtryk, hvor hendes gardiner fra ARNE AKSEL blødgør lyset, ligesom skovens blade, der filtrerer solens stråler og hvor en brise skaber en rolig bevægelse i stoffet, på samme måde som vinden i trækronerne.

Udover den naturlige elegance, der tilføres hendes soveværelse, med TIBERs changerende overflade og AIRs bløde lysfiltrerende effekt, så giver den grønne farve, som Marie har valgt TIBER i, en klar grøn nuance til resten af rummet. Farven, der reflekteres i alt lyst i soveværelset, vækker nostalgiske fornemmelser af forår, og den helt spæde grønne nuancer træerne i Danmark får, når bladende folder sig ud på ny, og varsler mildere vejrs komme.

gardiner fra ARNE AKSEL

Skræddersyede gardiner

Hos ARNE AKSEL er hvert gardin lige så unikt og personligt, som det hjem det laves til. Alle vores gardiner er skræddersyede og individuelt tilpasset ud fra vores møde med dig og samtalen om dine behov. Tekstiler skal ikke alene omfavne den stemning og rummelighed, du ønsker, men også understrege din og dit hjems karakter med graciøsitet.

Ønsker du at opleve vores tekstiler mellem fingrene, dansende i dagslyset, kan du besøge vores showroom i indre København. Du kan også bestille stofprøver hos os, så du kan opleve og fornemme tekstilernes kvalitet og effekt i rammerne af dit eget hjem.

Hos ARNE AKSEL har vi et hold af dygtige designere, der står til rådighed for at imødekomme dine unikke udtryk. Derfor kan du booke et designmøde med vores designer, der kan rådgive om de effekter og følelser, som forskellige gardiner kan skabe i dit hjem. Designmødet kan både foregå digitalt eller hjemme hos dig, an på dine præferencer.

Med ARNE AKSELs gardiner kan du skabe et unikt og personligt udtryk i dit hjem, din butik eller kontor. Vores design er skabt med æstetisk funktionalitet for øje, så vores designere kan vejlede dig i hvilke dele af vores kollektion, der passer særligt godt til dine behov, hvis et forbedret lydlandskab eller blødere lysindfald er vigtigt for dig.

Book designmøde
gardiner fra ARNE AKSEL