Velour gardiner

Unikke velour gardiner med kant

ARNE AKSEL tager dig med ind i et helt nyt univers af indretning med velour gardiner. Vores tekstiler i alt fra hør til velour formår at omfavne dit hjem og hjælper til at gøre din hverdag særpræget. Vi skaber ikke blot gængse gardiner som set før, men nye stemningsfyldte, inspirerende og kunstneriske gardiner.

Giv den kærlighed til dine rum, som de fortjener. Skab atmosfæren. Skab rum for kærligheden og mærk dine sanser.

Udforsk kollektionen
Velour gardiner

Kærlighed for detaljen med velour gardiner

Vi har set, hvordan vores smukke velour gardiner er med til at skabe den rette plads til netop den stemning, du ønsker for dine gæster i dit hjem. Her indrammer både stof, væg, belysning og lyd dig og udånder stemning og personlighed. Der skabes rum for den magiske atmosfære, hvor de dybe samtaler kan foregå.

Med tekstiler fra ARNE AKSEL giver du dine rum et kærkomment kram og sætter ind hvor detaljen rigtig kan komme til sin plads. Design, interiørvalg og udsmykning i hjemmet kan være svært, men vores hold af kompetente medarbejdere sidder klar med en hjælpende hånd til at vejlede dig på din rejse. Her er du altid velkommen til at kontakte os og række ud efter eksperthjælpen.

Få inspiration og se flere af vores værker og samarbejder. Vi har samlet en portefølje af gardinløsninger, som blandt andet viser dig, hvordan velour gardiner kunstnerisk kan bidrage til dine rum.

Velour gardiner

Gardiner med personlighed

Vi ved, at gardiner har uanede muligheder. De skal kunne rumme adskillige behov og funktioner, og derfor rummer vores tekstiler de fleste personligheder.

Lad gardinerne danse i vinden ved dine vinduespartier og lad dem, efter deres potentiale, gribe eller afskærme lysindfaldet på smukkeste vis. Vi, hos ARNE AKSEL, imødekommer dine drømme og gør dem til virkelighed. Velour gardiner, som WHISPER, er et skarpt billede på, hvordan du kan gribe og afskærme lysindfald i dit soveværelse, skabe en beroligende akustik og lad stemningen putte dig efter en travl dag.

Kombinér tekstilerne og du formår at skabe et miks af personligheder, som klæder alle omgivelser. Vælg dine favoritter, følg dine følelser og skab dit unikke rum.

Velour gardiner

Velour gardiner til dit kontormiljø

Ikke nok med at vi skræddersyer dine gardiner efter mål til dit drømmehjem, så har vi også stor erfaring med erhvervsindretning. ARNE AKSEL ser alle muligheder og løsninger, og vi deler glædeligt ud af vores erfaring og viden. Opdel dit åbne kontormiljø med enten bløde, dragende, intime velour gardiner med plads til det private rum eller udsmyk med inviterende, luftige, gennemsigtige sømløse gardiner med plads til samtale på tværs af skriveborde.

Hos ARNE AKSEL har vi i mange år været med på en rejse sammen med adskillige virksomheder, kunstnere, historiske bygninger og meget mere. Vi ser gardiner som en del af interiøret, og det er derfor vigtigt, at se muligheder i alt fra det lille showroom til det store kontormiljø. Vi griber skøre ideer og storslåede muligheder og designer unikke løsninger i sammenspil med vores samarbejdspartnere.

Vi har åbnet porten til universet og givet dig mulighed for at udforske, hvordan vi med alt fra AIRs lette tekstil til WHISPERs ekstravagante velour gardiner har skabt rammerne om forskellige rum og inddraget inspiration, kærlighed og ynde ind i selv de koldeste arealer. Se mere om vores kollektion af vores tekstil historier.

Velour gardiner