LEVERING
& INSTALLATION

Vi stræber efter at levere og installere dine gardiner indenfor 4 uger efter din ordre. Hvis du bor i Region Hovedstaden er levering og installation inkluderet i prisen. For andre lokationer ændres og aftales prisen fra projekt til projekt.

Det er ganske vigtigt for os, at du føler dig tryg ved dit køb af vores gardiner. Derfor lægger vi stor energi i at sikre at alt går som planlagt under installationen og vi vil være sikre på at dine gardiner passer dine rum og er korrekt tilpasset.

TILPASNING

Vores installatører sikre i dialog med dig at ophænget er monteret efter dit ønske. Vi anbefaler kraftigt at du er fysisk tilstede ved installationen. Hvis ikke det er muligt, installerer vi gardinerne efter dine instrukser. Men husk at være obs på at dine rettigheder i forbindelse med placering bortfalder, hvis ikke du er tilstede.

Et par uger før levering vil du blive kontaktet angående et mere specifikt tidspunkt for installationen, som passer dig og din kalender.

RETURRET & KRAV

Vi skræddersyer og designer vores gardiner efter behov og efter den specifikke ordre og der vil dermed ikke være fuld returret. Hvis du oplever nogen form for fabrikationsfejl eller vævnings fejl, vil vi levere dine gardiner på ny - uden ekstra takster.

Vær opmærksom på at stof er “levende” materiale, hvilket indebærer at stoffet muligvis kan ændres i udstræk og længde (+/- 1,5 cm). Bredden af det skræddersyede gardin er derfor et anslået mål.

Send venligst dine anmeldelser til: hello@arneaksel.com.