LEVERING
& INSTALLATION

Vi stræber efter at levere og installere dine gardiner indenfor 5-8 uger efter din ordre af betalt. Hvis du bor i Region Hovedstaden er prisen på levering, montering og kørsel 4.500 DKK. Ønskes der kun forsendelse, vil prisen for levering af skinner og gardiner være efter aftale. For andre lokationer ændres og aftales prisen fra projekt til projekt. Vi er desværre ikke i stand til at sende vores skinner grundet forsendelseskomplikationer, men vi guider dig med glæde til den nærmeste forhandler.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved dit køb af vores gardiner. Derfor lægger vi stor energi i at sikre, at alt går som planlagt under installationen, og vi vil være sikre på at dine gardiner passer dine rum og er korrekt tilpasset.

TILPASNING

Vores installatører sikre i dialog med dig at ophænget er monteret efter dit ønske. Vi anbefaler kraftigt at du er fysisk tilstede ved installationen. Hvis ikke det er muligt, installerer vi gardinerne efter dine instrukser. Men husk at være obs på at dine rettigheder i forbindelse med placering bortfalder, hvis ikke du er tilstede.

Et par uger før levering vil du blive kontaktet angående et mere specifikt tidspunkt for installationen, som passer dig og din kalender.

RETURRET & KRAV

Vi skræddersyer og designer vores gardiner efter behov og efter den specifikke ordre og der vil dermed ikke være fuld returret. Hvis du oplever nogen form for fabrikationsfejl eller vævnings fejl, vil vi levere dine gardiner på ny - uden ekstra takster.

Vær opmærksom på at stof er “levende” materiale, hvilket indebærer at stoffet muligvis kan ændres i udstræk og længde (+/- 1,5 cm). Bredden af det skræddersyede gardin er derfor et anslået mål.

Send venligst dine anmeldelser til: hello@arneaksel.com.