gardiner København

Gardiner i København af kvalitet

Hos Arne Aksel i København ved vi, at gardiner kan være afgørende for et rums udtryk, holdning og det mindset man imødekommer et lokale med. Vi ser derfor ikke bare på gardiner som materialer eller tekstiler, men derimod som et springbræt til berigende muligheder af kreativitet og rummelighed.

Personlighed og æstetik kan udtrykkes på mange måder, her er vi professionelle i at hjælpe vores kunder med at udtrykke det i forskellige kombinationer af farver, tekstiler og længder. Gardiner kan gemme på hemmeligheder, eller åbne op for en verden af udtryk og udfoldelse, som i københavn kan give et rum det perfekte twist.

Udover at vi stiller kvalitet i højsædet, stræber vi efter at det er lige netop din personlighed, som bliver gengivet i vores produkter. Vi ved at ingen kunder er ens, og vi vil derfor med glæde hjælpe med at gøre dit hjem 110% dig.

gardiner København

Hvorfor vælge Arne Aksel gardiner til dit hjem?

Æstetik i et rum kan smitte mere end vi tror, som mennesker bliver vores sanser konstant sat i spil af især øjne og berøring. Sanser du formentlig bruger i alle aspekter af dit liv, når du skal lade op i trygge omgivelser eller skabe minder med familien, er det ofte disse indtryk som sætter sine spor. 

I København er en travl hverdag nok den gængse persons udfordring, og her er gardiner nok ikke din første tanke. Tværtimod mener vi, at gardiner er med til at skabe balance, styrke og vilje så du kan få et afbræk fra den travle hverdag. Dermed er vores tilgang, at hvis du i en travl hverdag eller i en hård periode i dit liv skal lade op, eller har brug for styrke, er det essentielt at have et hjem eller et rum der medhjælper på dette.

Vi mener at gardiner skal vække din pathos, og skabe udfoldelse og inspiration til hverdagens problemstillinger. Dit hjem skal afspejle dig, og alle de følelser der måtte høre med. I ethvert hjem forbinder man specifikke følelser til et rum, det kan være kærlighed, varme, inspiration, farver eller lige dén følelse du vil afspejle til andre.

Gardiner kan skabe forskellige højder og indtryk i hjemmet, som især er essentielt i København. Om du bor i lejlighed, hus eller villa kan gardiner fungere som en opblomstring i hjemmet, der vil møde dets mennesker i den stemning lige præcis de ønsker. 


gardiner København af Arne Aksel

Bor du ikke i København?

Vi er placeret i København, men vil med glæde hjælpe hvor end du er i landet, og sammen med dig finde ud af, hvilket udtryk du gerne vil opnå. Du kan dermed booke et design møde, hvor vi med glæde vil hjælpe dig videre med dit projekt. Yderligere kan du bestille stofprøver, så du nemt og overskueligt kan blive inspireret, til lige dét udtryk du forsøger at opnå.

gardiner København