nye gardinernye gardiner

Skab rummelig komfort i hjemmet med nye gardiner

Drømmer du om at opløfte dit hjem med nye gardiner der fremhæver og udstråler karakter og personlighed, og hvor du kan fuldende indretningen af din stue med store vinduer? Hos ARNE AKSEL designstudio er tekstil mere end bare et materiale, vi tror på at det kan udtrykke vores personlige æstetik; rebelsk eller nysgerrig, genert eller flirtende, friskt eller dristigt – eller karismatisk udtryksfuldt.

Vi skaber stemning i dit hjem med specialsyede gardiner, som opfylder de krav som dine omgivelser stiller, så de passer perfekt til rummet. Vi tilbyder et væld af varianter, alle med hver deres personlighed, udtryk og potentiale til at inspirere dig, til at forny rummets kvaliteter og oplevelse. Hos os finder du alt fra hvide og lette gardiner til de farverige nuancer og ekstravagante hotelgardiner. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for alle.

Udforsk kollektionen
nye gardiner

Fortæl os om dit projekt

Vi stiller gratis konsultationer til rådighed, så vi i samarbejde kan finde de bedste tekstilløsninger som rammer dine ønskede behov. Vi giver derfor både mulighed for en konsultation i dit eget hjem, hvis du leder efter en gardinløsning til flere rum, eller en virtual rådgivning for en hurtig snak om dine ønsker til nye gardiner. Vi tilbyder selvfølgelig også rådgivning til erhvervsmæssige projekter, hvis du skal have gardiner til et mødelokale eller har brug for vores ekspertise til at indrette dit kontor.

Hjemmebesøg

Hos ARNE AKSEL prioriterer vi at samarbejde i rejsen mod nye gardiner. Vores passion ligger i vores kærlighed til hjemmets rum, og den stemning og funktion der kan skabes – kombineret med vores viden, har vi mulighed for at skabe enestående løsninger, som omfavner og afspejler din identitet og personlighed.

Efter et designmøde med os, vil du modtage vores forslag til en designløsning med de specificerede priser, baseret på de indtryk som mødet med dig og dit hjem har givet. Designmødet med ARNE AKSEL koster kun en kop kaffe og en time af din tid.

Book et hjemmebesøg
nye gardiner af Arne Aksel

Online møde

Når du booker et online møde, får du en komplet rådgivning af en ARNE AKSEL designer. Her bliver du inviteret indenfor i et ekstraordinært univers af tekstiler, hvor du bliver rådgivet på opmåling og valg af styles og farver, i håb om at styrke skønheden i omgivelserne ved hjælp af den rigtige udnyttelse af materiale- og farvesammensætning.

Find et passende tidspunkt for dig i vores online bookingsystem eller besøg vores designstudio i de anførte tidsintervaller.

Book et online møde
nye gardiner

Hvordan installerer jeg mine nye gardiner?

For at du føler dig mest muligt tryg ved dit køb, kommer vi og installerer dine nye gardiner. Vi sørger for at alt går som planlagt under installationen, og at dine gardiner tilpasses korrekt til rummet. Vi stræber efter at have leveret og installeret dine nye gardiner indenfor 8 uger efter modtaget ordre.

Tilpasning af gardinerne

Når vores installatører kommer og ophænger dine nye gardiner, sker det i dialog med dig for at sikre det bliver monteret efter dit ønske. Derfor anbefaler vi at du er fysisk tilstede under installationen. Hvis ikke det er muligt, installerer vi gardinerne efter dine instrukser. Læs mere omkring vores installation og tilpasning.

nye gardiner

Dine nye gardiner syes af specialiserede skræddere

Vores dedikerede og specialiserede skræddere, som sikrer at dine nye gardiner lever op til dine krav og forventninger, holder til i København. Vi elsker æstetik og kvalitet, og det får du glæde af, når du vælger gardiner i beige, blå, rød eller noget helt fjerde.

Vi vil gerne sikre os, at det aftryk vi efterlader, bliver større end æstetikken alene. Derfor har vi nøje udvalgt vores materialer hos leverandører med fokus på kvalitet, for at sikre vores produkter har lang levetid. Når det er muligt, benytter vi genanvendte materialer.

nye gardiner

7 styles, 50 nuancer – find dine nye gardiner blandt vores kollektion

Ønsker du at skabe et luftigt og lyst rum, men hvor der stadig kan afskærmes for privatliv, kan du udforske vores venlige sjæl AIR. I stedet for at lukke lyset ude, griber AIR solstrålerne fra en solrig dag og skaber et dæmpet lysindfald i rummet. I stuen kan det bidrage til de smukkeste rammer omkring middagsselskabet.

Som en perfekt kombination til AIR, finder du vores ekstravagante WHISPER. Her bliver du ført til et royalt univers i vores moderne fortolkning af velour. Her får du en ægte forførende og sanselig oplevelse, og er især perfekt til at understrege oplevelsen af rummet.

Mangler du nye gardiner til soveværelset, bringer TWO-TONE en beroligende stemning til rummet. Her får du et smukt alternativ til hør, hvor to komplementærfarver er vævet sammen i en let struktur. Med TWO-TONE hjælpes du stille og roligt ud af sengen ved morgengry.

Bestil stofprøver
nye gardiner