lydiso1beige gardiner

Blå gardiner - Lad dig fortrylle af vores unikke design

Skab det perfekte rum med blå gardiner inspireret af havet og bølgernes naturlige evne til at frembringe ro i krop og sind. Hos ARNE AKSEL ønsker vi at inspirere gennem ekstraordinære og omfavnende tekstiloplevelser, der bevæger og behager beskueren.

Ved at skræddersy hvert produkt til lige netop de krav, omgivelserne stiller og præsenterer, kan vi forme og skabe nye, inspirerende rum, der vil vække sanserne og fornøje øjet.

Lad dit hjem være dit rolige frirum, hvor blå gardiner fra ARNE AKSEL vil bringe fred ind din tilstedeværelse med naturens blålige og autentiske farver.

Se vores arbejde
lydiso2

Vores kollektion af forfriskende og sanselige blå nuancer

Bring naturens forfriskende blå nuancer ind i din tilværelse med gardiner fra vores sensuelle og sanselige kollektioner.

Vores AIR gardiner bærer et helt særligt og magisk lys ind i ethvert rum, mens der fortsat er plads til privatliv, koncentration og fordybelse, og AIR vil afskærme og omfavne beskueren. AIR gardiner i den blå ‘Sky’ vil svæve i rummet som en luftig sky på en solrig sommerdag, og dets lette, blålige ydre vil smitte af på enhver beskuers humør.

Hvis du er på jagt efter et blåt gardin, der kan være med til at højne rummets akustik, så anbefaler vi et møde med CORDA. CORDA har sat barren højt for, hvad et gardin skal kunne, og hendes ikoniske ydre er inspireret af landskabets toppe og dale.

CORDA gardiner i den blå nuance ‘Athens’ vil efterlade beskueren med en rolig og afdæmpet følelse. Det blå mønster vil nærmest søge efter din berøring og tilstedeværelse, og dine hænder vil stimuleres af det sanselige indtryk, som CORDA kan frembringe.

lydiso3

Slip fantasien løs med vores poetiske blå gardiner

Hos ARNE AKSEL elsker vi statements, der overrasker og inspirerer. I samarbejde med talentfulde og kreative personligheder har vores unikke univers af tekstiler og gardiner skabt sensuelle, poetiske og abstrakte udstillinger, koncertoplevelser, modeshows og sanseoplevelser.

Vi møder altid rummet med det mål for øje, at vores gardiner skal behage individet og beskuerens blik. Et rum skal underbygge evnen til at tænke, arbejde og forme kreative og innovative projekter. Vi gør en dyd ud af, at vores fortryllende blå gardiner skal få beskuerens tanker til at blomstre og bruse som en livlig bæk på en forårsdag.

lydiso4

Lad dig inspirere af havets fortryllende og omfavnende farver med blå gardiner

Om vi designer løsninger og produkter til store eller små lokaler, så ønsker vi at forme atmosfærer, der kan frembringe personlige og sanselige indtryk. Vi ønsker at fremme nysgerrig, men også fortrylle med den samme ro som det blikstille, blå hav kan skabe.  

Hvis du er nysgerrig på, hvilke rum vi har beriget med nye, sanselige, blå gardiner, så er du velkommen til at tage et kig i vores magasin, hvor vi har samlet alt fra vores arbejde med installationer til inspirerende samarbejder.

Vi håber, at vores univers af tekstiler og gardiner vil vække en legende og poetisk side hos dig samt inspirere dig til at bringe flere sprudlende blå farver ind i dit hjem.

book et designmøde med os
lydiso3