ALT OM ARNE AKSEL

arne aksel

Hos ARNE AKSEL ønsker vi at kunne inspirere andre gennem ekstraordinære tekstiloplevelser. Vi tror på, at meget af det potentiale der ligger i tekstiler, er dets evne til at være katalysator for æstetiske, sanselige oplevelser. I 2017 gjorde vi det til vores mission at dele disse tekstil-oplevelser med resten af verden.

Ved at skræddersy hver løsning og hvert produkt, til de krav omgivelserne stiller, kan vi forme rum, der med det samme udstråler en tillokkende atmosfære og en rummelig komfort.

Vores mission er dermed at forme bedre rum med stemningsskabende tekstiler.

FILOSOFI

Tekstil er mere end bare et materiale i ARNE AKSELs designstudio. Det har evnen til at manifestere og efterligne vores personlige æstetik indkapslet i sig. Et enkelt stykke stof kan opleves som noget levende og udstråle karakter og personlighed; Rebelsk eller nysgerrig, genert eller flirtende, friskt eller dristigt - eller karismatisk udtryksfuldt. Hos ARNE AKSEL kan vi skabe det gardin, der passer til din personlighed.

Udforsk vores kollektion

PRODUKTION

Dine gardiner syes på kanten af Københavns havn, af vores dedikerede og specialiserede skræddere, hvis ekstraordinære egenskaber er en essentiel del af ARNE AKSELs DNA.

Vi finder vores materialer hos leverandører, der stiller de højeste kvalitetskrav. Når det er muligt, benytter vi genanvendte materialer, da vi som virksomhed er opmærksomme på den miljøpåvirkning, som tekstilbranchen har på vores verden. Af denne grund dedikerer vi også vores passion for design til skabelsen af produkter og gardiner af høj kvalitet, som har lang levetid - i både funktion og æstetik. Med dette sikrer vi, at det aftryk der bliver vores eftermæle, bliver større end æstetikken alene.