lydiso1beige gardiner

Skab en varm atmosfære med gardiner i stærke og livlige røde farver

Rød er kærlighedens farve og forbindes ofte med stærke egenskaber omkring lidenskab, varme, energi og liv. Skab derfor en fantastisk atmosfære med de smukkeste røde gardiner.

Vores TIBER model kommer i den smukkeste dybe røde farve, lavet i royale tekstiler, som giver et tungt look, men som samtidig har en utrolig bevægelighed, der kan give ethvert rum et unikt præg.

Gardinet er lavet i skinnende satin i den smukkeste dybe røde farve. Farven er med til at give gardinet et glamourøst look, som leder tankerne hen på skønhed og rigdom. Om aftenen vil den røde farve især komme til udtryk i dynamikken mellem dets refleksion og genspil med dine stearinlys eller lysekrone.

Vores WHISPER model fås ligeledes i en smuk dyb rød farve, lavet i det blødeste velour materiale med skinnende effekt. Stoffet er med til at reflektere lyset og giver samtidig gardinet et flot skær og et blødt fald, som er med til at skabe en royal stemning.

Med WHISPER kan du tage essensen af et luksushotel med hjem i dit eget soveværelse. Her vil WHISPER kunne bidrage med en sanselig tilstedeværelse, som med dens mørklægning, vil kunne lukke af for solens stråler og skabe en helt unik og fortryllende stemning.

Se vores kollektion
lydiso2

Indret dit hjem med røde gardiner

Farven rød kan siges at være energigivende og fremprovokere stærke følelser, som er med til at drive os til handling. Ved at pryde dit hjem med røde gardiner, vil du kunne skabe en stemning, der netop bidrager til dette, og som kan give dig mere end blot praktiske funktioner.

Den røde farve er samtidig med til at symbolisere varme og kærlighed. Gardiner i disse farver, er derfor perfekte at placere i soveværelset eller stuen, hvor disse ord gerne burde afspejles.

Du kan vælge at sammensætte de mere tunge og varme røde gardiner, med vores gardiner i mere lette materialer og neutrale farver. Denne sammensætning vil skabe et lettere look og ikke tiltrække så meget opmærksomhed, som hvis den røde farve stod alene.

I stedet for vores dybe røde farver, kan du også vælge gardiner i mere sagte nuancer af rød, såsom rosa, som har en feminin appel, men som ikke er ligeså stærk som den røde farve.

Du kan også vælge en mere orange eller rødbrun farve, som ligeledes vil kunne give dig et varmt og hyggeligt udtryk. Du kan finde forskellige nuancer af rød i alle vores kollektioner.

Søger du røde gardiner til kontor eller skræddersyede gardiner? Så læs med her.

lydiso3

Besøg Arne Aksels gardin univers

Rød er en modig farve at investere i, vi vil derfor anbefale, at du enten bestiller nogle stofprøver hjem til dig, så du kan mærke de forskellige materialer mellem dine egne hænder og på den måde finde ud af, hvilke følelser, de hver især giver dig.

Du kan besøge vores showroom mandagfredag 10-18 og lørdag 10-16 på Vognmagergade 7, 1120 København K. Her kan du komme tæt på alle vores gardiner og gå på opdagelse i de mange farver og materialer.

Du kan også booke en professionel designer, der gratis kan komme forbi og måle op i dit hjem, samt guide dig i de mange indretningsmuligheder, som vores gardiner tillader.

book designmøde
lydiso4