lydiso1beige gardiner

Specialsyede gardiner - Få skræddersyet unikke tekstiler

Ønsker du at fremhæve dine rums små facetter og personlige, unikke træk, så kan specialsyede gardiner være nøglen til denne fremhævelse. Hos ARNE AKSEL ønsker vi at skabe tekstiloplevelser udover det sædvanlige. Det gælder både dig i privaten, men vi samarbejder også med kunstnere, virksomheder, udstillinger og meget andet.

Med en passion for tekstilers dimensioner, og påvirkning på både stemning og æstetik, drømmer vi om at hjælpe dig med at udforme og skabe de helt rette specialsyede gardiner, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi skaber atmosfære med alt fra tunge, dragende gardiner i velour til lette, legende og dansende gardiner. Rummet dikterer mulighederne, men de specialsyede gardiner fastsætter de stemningsfyldte og æstetiske rammer heri.

lydiso2

En kollektion med muligheder for dine specialsyede gardiner

Vores specialudvalgte tekstiler, farver og materialer danner rammerne om vores kollektion, som rummer alle personligheder i stof. Den ekstravagante, royale WHISPER vil til evig tid være rummets centrum, hvorimod den mere generte, gennemsigtige og indbydende type som ZULU, lader lysindfald blive en mulighed og reflekterer rummets lys og farver så alle inkluderes.

Vi elsker alle personligheder og understøtter enhver stemning med specialsyede gardiner, så vi fremhæver de bedste træk ved alle rum. Kollektionen rummer både røde gardiner, blå gardiner og hvide gardiner, og det er derfor kun fantasien, som sætter grænser for dine kombinationer og muligheder.

Hvis dine kreative evner ikke rækker til den store kreative udfoldelse, så har vi hos ARNE AKSEL en håndfuld kompetente og professionelle designere med mange års erfaring. Vi kan i sammenspil med din kreative hjerne udfordre dine muligheder og skabe originalitet.

Udforsk kollektionen
lydiso3

Funktionel såvel som æstetisk

Højder, små rum, det antikke, det kolde og det varme - med specialsyede gardiner kan du indramme alle typer af ønskede stemninger.

Gardiner har udover sin æstetiske egenskab også en anden side med funktionel karakter. Udover de smukke snoninger og vævninger kan dine gardiner lydisolere eller rumopdele og imødekomme denne type af behov. En elegant måde at skabe plads til det private og intime rum med bløde opdelinger.

Specialsyede gardiner gør det muligt at forme det helt unikke rum efter omgivelserne. Der er ikke grænser for drømmene, så lad blot dine tanker få frit løb.

se vores arbejde
lydiso4

Find inspiration omkring dig og lad dig drage

Tekstiler giver sjæl til rum og områder, og det er vores eksklusive specialsyede gardiner et bevis på. Vi har gennem de senere år samarbejdet med flere inspirerende personligheder og steder, og der skabes oplevelser på ny hver gang. Vi har samlet en kollektion af tekstil-historier, som blot fremhæver egenskaber ved smukke gardiner.

Vi bevæger os både i store installationer til kunstudstillinger, hvor tekstilet ikke overtager kunsten, men bidrager og understøtter sagens kerne. Gardinet kan danse let omkring rummets centrum eller skabe det private og intime rum, som guider beskuerens blik.

Du kan udforske vores specialsyede gardiner og lade dig inspirere af vores cases og arbejde med både private såvel som erhverv. Vi sender glædeligt stofprøver på udvalgte gardiner, hvis du har behov for at sanse og sammenholde farver og materialer.

Fortryl dine tanker og drøm dig væk i de sanselige oplevelser tekstilerne giver.

lydiso3