hvide gardinerhvide gardiner

Skab et elegant udtryk med hvide gardiner

Ethvert hjem har brug for elegante og smukke hvide gardiner til at skabe den helt rigtige atmosfære og udtryk i boligindretningen. Et stilrent hjem med enkle, simple og nordiske former og farver vil uden tvivl drage fordel af smukke, hvide gardiner.

Hvad end dette kunne være store, fløjlsbløde gardiner eller lette, svævende gardiner er helt op til det enkelte hjem og dets stil. Derfor er det også værd at overveje rummets størrelse, lysindfald og andre faktorer, når du vælger gardiner. Især hvide gardiner kan med fordel bruges til at skabe mere lys og et mere let og elegant udtryk i dit rum.

hvide gardiner

Hvide gardiner skaber rammen om lyset

Vi danskere er glade for lys, og vi har derfor har vi også ofte store vinduespartier, hvor det naturlige lys udefra kan falde ind. Det er langt fra alle hjem, der har store, flotte vinduer, der åbner op for lyset, og derfor søger ARNE AKSEL at imødekomme ethvert hjems behov med et bredt udvalg af gardiner, hvoraf flere er hvide gardiner.

Lysindfaldet er især vigtigt at fokusere på, hvis du har med et mørkt rum at gøre, hvor vinduet udgør en vigtig ressource for rummets udtryk og æstetik. Derfor ville store mørke gardiner gøre rummet endnu mindre, da den mørke farve ville opsluge meget af det naturlige lys, der kommer fra vinduet.

Har du med et sådant rum at gøre, kan du med fordel vælge hvide gardiner, der vil omfavne lyset på gunstig vis. Dog er det værd at nævne, at tykke, hvide gardiner, ligeligt med mørke gardiner, vil have en opslugende effekt, og derfor kan tynde gardiner i dette rum være en fordel.hvide gardiner

Elegante, hvide gardiner i flere kollektioner


Hos ARNE AKSEL giver vores brede udvalg af gardiner mulighed for at udvælge lige netop de gardiner, der passer til dit hjem og din stil.

De hvide gardiner findes blandt andet i kollektionerne AIR, TIBER og WOOLY. 

Kollektionen AIR kan, med det transparente og luftige materiale, byde lyset velkommen gennem stoffet, der næsten vægtløst danser i vinden af et åbentstående vindue. Hvide gardiner fra AIR kollektionen, i farven “Vanilla”, vil give små, mørke rum mulighed for at byde lyset indenfor, både idet gardinerne genspejler lyset i det lyse stof, men også da det transporterer lyset flyvende igennem stoffet.

Selvom gardinerne er tynde, vil de hvide gardiner stadig kunne holde det private inde i rummet og det offentlige uden for vinduet. Derfor er AIR gardiner et optimalt valg, hvis du ønsker maksimalt lys i et udvalgt rum.
Ligeligt vil satinet med sin skinnende og let reflekterende overflade i TIBER kollektionen bære lyset ind og rundt i rummet. Dog vil det tykkere og meget bløde stof lukke lyset ude, når de “Ivory” farvede hvide gardiner trækkes for. På den måde er der både mulighed for at gribe lyset i rummet såvel som at lukke det ude med TIBER gardinerne.

De naturlige hørgardiner fra WOOLY kollektionen vil, med sin mere ru overflade, ikke kunne spejle solens lys i lige så høj grad som de to førnævnte kollektioner. Dette kommer af, at materialet ikke på samme måde kan lade lyset reflektere hen over sig, og derfor vil disse hvide gardiner i farven “Birch” give en anden effekt og et andet unikt lys, end hvide AIR og TIBER gardiner kan.

Book et designmøde
hvide gardiner

Få hjælp til at finde de rette hvide gardiner

Hvis ikke du har mod på, eller kreativiteten til at udforme dine rum med smukke hvide gardiner, kan du hos ARNE AKSEL booke en tid med en designer, som ser på, hvad netop dine rum tilbyder af muligheder. I kan i fællesskab finde frem til den helt specielle atmosfære, som du ønsker. 

Vi følger med tiden, og du kan derfor både booke et fysisk møde og hjemmebesøg med en designer såvel som et online møde. Ved begge møder kan vi rådgive dig i design, opmålinger, valg og fravalg. Lad os hjælpe dig i en travl hverdag, hvor gardinvalg kan virke uoverskueligt, med vores ekspertise indenfor hvide gardiner og dets potentiale.

Hvis du modsat ligger inde med den kreative sjæl og ikke kan vente med at udleve dine sanselige drømme med hvide gardiner i alle former og materialer, kan du bestille stofprøver hjem og føle dig frem. Hos ARNE AKSEL ved vi nemlig, at man skaber ved hjælp af alle sanser, og vi forstår vigtigheden i at fornemme farver, materialer, tekstur og tyngde i de hvide gardiner, du vil forkæle dine rum med.hvide gardiner