hotelgardiner headergardiner til mødelokale header mobile

Fuldend dit mødelokale med gardiner fra ARNE AKSEL

Et kontors mødelokale er ofte stedet, hvor beslutninger bliver taget, og hvor kreativitet kan få frit spil. Det er et sted for fordybelse og samarbejde. Sanseindtrykkene og stemningen for rummet er derfor utroligt vigtigt.

Med gardiner fra ARNE AKSEL, vil man kunne skabe en unik stemning, hvor gardinerne er med til at danne helhedsindtrykket af rummet og den atmosfære, du ønsker, at dit mødelokale bør afspejle for dine medarbejdere og kunder.

Det er ikke blot at vælge gardiner men at vælge nogle unikke gardiner, som samtidig er med til at løfte din indretning, og afspejle dit brand og stil for kontoret.

gardiner til mødelokale 1

Hvilke gardiner bør du vælge til dit mødelokale?


Når du skal vælge, hvilke gardiner du ønsker til dit mødelokale, er det som det første vigtigt at overveje, hvor meget afskærmning og lys du ønsker. Det optimale mødelokale bør indeholde gardiner, der bidrager til begge dele.

I et mødelokale er det vigtigt, at man har mulighed for en del lys. Ved at tillade et stort lysindfald, vil du opnå en øget glæde og opmærksomhed. Dog skal der i et mødelokale, hvor der tit benyttes en projekter, også være mulighed for mørklægning.

Vores mørklægningsgardiner vil kunne skabe privathed og danne rammerne for øget fokus og fordybelse. De mere tunge og mørke gardiner kan samtidig virke støjabsobernede, hvilket er idealt til de større mødelokaler.

Du kan vælge at kombinere gardinerne alt efter den ønskede mængde af lys og privathed. Du kan vælge at tilføje en af vores mere mørke og tykke gardiner, som WOOLY og WHISPER, over vores mere tynde og luftige gardiner som AIR og ZULU. På den måde vil du kunne sammensætte gardinerne så de, med hver deres unikke karateritika, vil kunne danne rammen om dit mødelokale og give rummet personlighed.

Gardiner er, som sagt, med til at skabe stemningen i et rum. Den oplevelse du ønsker, at man skal have, når man træder ind i mødelokalet, er derfor vigtigt at tænke over. Hvilken farve du vælger til din gardin, kan derfor have en stor betydning. Hos ARNE AKSEL har vi flere forskellige smukke farver, der hver bidrager med hver deres unikke udtryk.

Hvis du vælger gardiner i lyse og afdæmpende farver, kan du skabe et roligt og struktureret udtryk. Ved at vælge gardiner i stærkere farver kan du omvendt signalere en kreativ og inspirerende stemning. Lyse og kølige farver vil samtidig få mødelokalet til at synes større, mens mørke og varme farver ofte kan få dit mødelokale til at virke mindre.

Gardinløsninger, som dette, vil kunne regulere lyset på smukkeste vis og sikre et arbejdsmiljø, hvor funktion og æstetik er i højsædet. Her også med et ønske om at skabe plads til kreativitet på arbejdspladsen.

gardiner til mødelokale 2

Kontakt os og hør mere om dine mulighederHvis du ønsker at opleve vores mange tekstiler i virkeligheden, er du velkommen til at bestille nogle stofprøver hjem. På den måde vil du bedst kunne fornemme stoffest kvalitet og farve, samt hvordan det muligvis vil kunne bidrage til den stemning, du ønsker for dit mødelokale. 

For at fornemme gardinernes fulde potentiale inden du tager den endelige beslutning, kan du besøge os i vores showroom på Nørrebro i København, eller booke et designmøde, hvor vores dygtige designere vil kunne hjælpe med råd og vejledning.

Book et designmøde
gardiner til mødelokale 3