hotelgardiner headerhotelgardiner

Find hotelgardiner, som matcher jeres udtryk

Hos ARNE AKSEL har vi lige akkurat det æstetiske udtryk, du søger til dine gardiner, og vores sortiment er alsidigt og rummeligt, med plads til lige præcis det behov I har. Med vores kollektion, som indeholder 7 forskellige styles, er der hotelgardiner, som kan tilpasse ethvert rum. Vores kollektion giver dig mulighed for at vælge mellem 50 nuancer.

Alt efter hvilken stemning I forsøger at ramme, har vi, hos ARNE AKSEL, gardiner, som passer herind. Så om I går efter det romantiske, glamourøse eller rå udtryk, kan du gå på opdagelse i vores mange styles. De giver jer mulighed for at opnå lige netop den stemning, I går efter.

Hotelgardiner kan være afgørende for rummets indtryk på dine gæster, og med den helt rette vejledning kan vi sørge for at skabe samspil mellem solens stråler, vindens pust og lade gardinet bidrage til den helt rette stemning. Derved kommer alle sanserne på spil. Materiale, tekstil og overflade blotter sig for de frodige indtryk, os mennesker er så hengiven for.

Vinduet på klem, vindens susen for ørerne og alt efter, hvilket materiale du har udvalgt, vil luftens styrke bestemme, hvor elegant dit gardin løfter sig med vinden. Modsat, hvis materialet er til den tungere side, vil det oftest have en mere indrammende og tung effekt. Materiale er derfor en af de aspekter, som kan være frugtbart nøje at overveje, når man udvælger hotelgardiner.

hotelgardiner

Få Inspiration til jeres hotelgardiner 

Alt efter hvilken stil og univers I forsøger at skabe til jeres gæster, har vi hotelgardiner til enhver dimension. Vi ved, at det kan være vigtigt at fornemme det stof, der potentielt skal agere gardiner til dine specifikke rum. Dertil ved vi også, at man ofte inspireres gennem sanseindtryk og for at skabe det helt rette design, må man bruge alle sanser.

I kan derfor let bestille stofprøver eller besøge os i vores showroom på Nørrebro og få fysiske fornemmelser og sanselige indtryk af materialer, farver og former. Skab derefter et design, hvor jeres personlighed kommer til udtryk, samtidig med at den atmosfære, I forsøger at indramme, er sikret mulighed for at komme til stemme.

Alt efter hvilken stemning og følelse I forsøger at vække hos jeres gæst, har vi hotelgardiner til alle tænkelige scenarier. Leder I efter et moderne udtryk, som stemmer overens med resten af stedet, eller mangler I et friskt pust. Så kan I roligt tage kontakt til vores designere, som kan vise, hvordan funktionalitet og æstetik går hånd i hånd.

Så om I ønsker at skabe en romantisk, glamorøst, minimalistisk, råt eller et helt fjerde udtryk, kan forskellige stoffer være med til, at forføre dets tilskuere til at mærke atmosfæren, som appellerer til lige netop jeres udtryk.


hotelgardiner

ARNE AKSEL filosofien og vores hotelgardiner


Hos ARNE AKSEL er oplevelsen af tekstil i højsædet og vores mission er at sigte efter at fremme den æstetiske og sanselige oplevelse inden for blandt andet hotelgardiner og de tilhørende rum. Alt efter hvilket behov eller ønsker der måtte være for rummet og dets udtryk, er vores formål at skræddersy håndværk, så et rum kan have den karisma, som er intentionen.

Skal du have gardiner til kontor eller skræddersyede gardiner til din lejlighed? Så læs med her.

Book et designmøde
hotelgardiner