beige gardiner 1kontoretmobil

Fuldend dit kontors indretning med gardiner

Hvordan du vælger at indrette dit kontor, kan have stor indvirkning på, hvordan dit arbejdsmiljø kommer til at være, ligesom det gælder for boligindretningen. Valget af gardiner kan ligeledes have forskellige attributter, der bidrager med hver deres kvalitet og stemming til kontoret og dine medarbejdere. Selvom gardinerne er til en arbejdsplads, behøver valget af dette ikke at være kedeligt.

I valget af gardiner til dit kontor, er der en række forskellige ting, som er værd at have med i overvejelserne, inden du tager det afgørende valg. Vi ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige stilart, og hvor stor en betydning det kan have, for ens omgivelser.

Investeringen i nye gardinløsninger er derfor noget vi hos ARNE AKSEL værner meget om, og som bør indeholde en del overvejelse. De rigtige gardiner kan nemlig løfte indretningen af din arbejdsplads og skabe et miljø, der virker både rummeligt, luksuriøst og stilfuldt. Gardiner kan netop være både funktionelle og dekorative og bruges til at afspejle og matche det udtryk, du ønsker for dit kontor, og de kan være med til at byde velkommen til et stilfuldt mødelokale eller et æstetisk smukt kontormiljø.

Udforsk kollektionen
kontoret2

Skræddersyede gardiner til dit kontor fra Arne Aksel

Hos ARNE AKSEL tilbyder vi skræddersyede gardiner, så du er sikker på at få gardiner, der er tilpasset de vinduespartier, dit kontor måtte have. På den måde kan du få en kontorindretning, hvor dine gardiner er med til at definere rummet.

Hvis du ønsker nogle gardinløsninger, der fungerer som en synlig del af indretningen, bør du vælge vores overdådige og luksuriøse modeller fra kollektionerne TIBER, CORDA og WHISPER. De er alle gardinløsninger, der emmer af liv, og som i den grad vil virke dragende og tiltrække sig opmærksomhed. Tunge gardiner er i denne sæson meget trendy og er med til at skabe en hyggelig atmosfære.

Tunge og voluminøse gardinløsninger er desuden med til at skabe en bedre akustisk på dit kontor, hvor stoffet her er med til at reducere det støjniveau, som tit kan opstå på en arbejdsplads. Mørke gardiner kan samtidig være med til at holde solens stråler ude, så de ikke virker forstyrrende i ens arbejde.

Hvis tunge gardiner ikke passer ind i indretningen af dit kontor, er en lettere version måske et bedre valg for dig. Vores modeller som AIR og ZULU er begge luftige gardiner, som i solens stråler leger blidt med lyset og som skaber et blødt udtryk. Til kontoret, hvor der ofte er brug for at lukke al lys ude, kan vores tynde gardiner let suppleres med mørklægningsgardiner.
Alle vores gardinløsninger i de forskellige kollektioner fås i moderne og stilfulde farver.

Hvis du er i tvivl om, om du skal vælge blå gardiner, røde gardiner eller noget helt trejde, og hvad der vil se sig bedst ud på dit kontor, kan du altid bestille nogle stofprøver hjem, så du selv kan fornemme farvernes intensitet og materialets struktur.

kontoret

Få inspiration til din indretning af dit kontor 

Lad en af vores dygtige designere hjælpe dig med at vælge de helt rigtige modeller, så de kommer til at afspejle dit kontor på bedste vis. Ved at booke et designmøde, vil du, i fællesskab med en af vores designere, komme frem til både den stil og det materiale, du ønsker dine gardiner skal være i.

Få produktiviteten og glæden frem hos dine medarbejdere med gardinløsninger fra ARNE AKSEL.

Kontakt os
store-vinduer