lydiso1beige gardiner

Indretning af stue med store vinduer - Indret med gardiner

Det kan være svært at udse sig de helt unikke muligheder i store rum, og især når du står med indretning af en stue med store vinduer. Mulighederne er mange, og du skal blot lade dig drive med af kreativitetens flod. Vi hjælper dig på vej med original boliginspiration.

Hvis inspirationen og kreativiteten slipper op, kan du altid kontakte en af vores kompetente og professionelle designere, som kan lade din indretning af en stue med store vinduer blive et eventyr, hvor drømme kan blive til virkelighed.

Hos ARNE AKSEL mener vi, at gardiner har uanede af dimensioner, og at tekstilerne giver dine rum personlighed og originalitet. Med skræddersyede lange og store gardiner giver du dine store vinduer i din stue sin rette plads. Med lange, dansende gardiner formår du at skabe højde i din stue med store vinduer.

Udforsk kollektionen
lydiso2

Omfavn din indretning af stue, hvis du har store vinduer

Brug farver, materialer og tekstiler til at skabe personlighed i din indretning. Det kan gøres på mange måder, men i en indretning af en stue med blandt andet store vinduer, er lange gardiner den bedste mulighed for at omfavne højden i dine slanke rum.

Fremhæv de store vinduer med en indramning af farver og materialer, der giver forståelsen af ‘ekstravagance’ og ynde nye højder. Invitér til nysgerrighed og sanselige oplevelser ved at understøtte dine muligheder i din stue.

Med store vinduer emmer din stue også af solens kærlighed, grundet det høje lysindfald, har strålerne fra solen rig mulighed for at kigge forbi. Du kan med lange gardiner både invitere solens stråler indenfor med lette gennemsigtige luftige gardiner, eller lade det private og intime blive indrammet og underbygget med tunge, lys-afdæmpende gardiner.

lydiso3

7 styles - 50 nuancer

Vores kollektion byder på et væld af muligheder med vores 7 styles og 50 nuancer. Du får chancen for at kombinere tekstiler, farver og dybde, hvilket giver din stue charme og sanselige oplevelser af eksklusiv karakter.

Kollektionen holder både på lette, indbydende gardiner samtidig med at kunne tilbyde dig tunge, dybe, mystiske og ekstravagante gardiner. Hvor disse styles i en kombination tager dine sanser, og indretning i din stue, til helt nye højder.

Kontakt os
lydiso4

Skræddersyede lange gardiner til dine vinduer

Hos ARNE AKSEL skaber vi skræddersyede gardiner. Du kan derfor tilpasse dine gardiner til din stue, så din indretning i din stue med store vinduer indfanger lys på en helt unik og special facon. Du kan lade dine lange gardiner hvile roligt på gulvet eller lade dem svæve lige over dit gulv, som svævede de over havets bølger.

Vi har mange års erfaring med design og muligheder, og vi elsker at fortælle din historie og personlighed gennem dine gardiner. Tekstilers alsidighed er afgørende og åbner døre, og de kan føre dig fra en stemning til en anden - og det giver atmosfære.

Detaljer er essentielle for den unikke oplevelse, og i indretning af din stue med store vinduer kan du kæle for netop detaljen ved at udvælge gardiner ud fra rummets potentiale. Vi hjælper dig gerne på vej i designprocessen.

lydiso3