beige gardiner 1beige gardiner

Gule gardiner - brug varme farver i din indretning

Alle hjem har brug for gardiner - store som små -, og derfor står ARNE AKSEL altid klar til at hjælpe med at finde de helt rette til netop dit hjem. Det er vigtigt, at der udvælges nogle gardiner, som omfavner atmosfæren og personligheden i rummet og hjemmet, og derfor er velvalgte farver også altafgørende, når det kommer til gardiner.

Med gule gardiner kan du skabe mere varme i et ellers koldt rum, da de varme toner vil skabe et elegant samspil med sollyset, som vil varme rummets lys op og give en hyggelig stemning.

Udforsk kollektionen
beige gardiner 2

Omfavn sollyset med gule gardiner

Som ved solnedgang på en varm sommeraften, vil gule gardiner give et varmt og hyggeligt lys, der virker beroligende og omfavnende på både krop og sjæl. De kan også være med til at give noget spil til et rum, hvor hvide vægge og simple og minimalistiske møbler pryder rummet. På den måde kan gule gardiner også bruges som et statement i et moderne hjem.

Hos ARNE AKSEL kan du få gule gardiner af flere typer og i flere forskellige nuancer. Vælger du eksempelvis vores lette og luftige gardiner fra AIR-kollektionen i enten farven Honey eller Sunshine, kan du få varme gardiner, som danser let i vinden, når du lader sommervarmen eller den sprøde vinterbrise komme ind.

Med lette, gule gardiner lukker du heller ikke sollyset ud, men skærmer blot for nysgerrige blikke og solens varme i sommerhalvåret, hvor især små rum godt kan blive varme. Således har gule gardiner flere forskellige positive funktioner, der kan gavne ethvert rum.

Interesseret i lange gardiner og stofgardin? Så læs mere her.

beige gardiner 3

Varme, gule gardiner i flere kollektioner

Som nævnt, har vi hos ARNE AKSEL mange forskellige nuancer af gul, samt flere forskellige stoftyper, som hver især laver et fordelagtigt samspil med de gule nuancer på gardinet.

Foruden AIR, finder du blandt andet også smukke, gule gardiner i kollektionerne TIBER, WOOLY og CORDA. Vælger man, for eksempel, gule gardiner fra TIBER kollektionen i farven Eldorado, vil man få glamorøse gardiner, der har en skinnende, glitterende overflade, der leger med det naturlige sollys, og som kan give ethvert soveværelse eller enhver stue et luksuriøst og eksklusivt udtryk.

Med gule gardiner fra WOOLY kollektionen i farven Erantis får du tykke uldgardiner, der både kan lukke sommervarme og sollys ude, men også holde varme inde, byde sollys velkomment ind og absorbere støj helt naturligt.

Udforsk CORDA
beige gardiner 3

Mange fordele ved gule gardiner

Der er altså mange gode fordele ved at vælge gule gardiner, når du skal indrette med tanke på både lys og farver i dit hjem. Du kan få gardiner af højeste kvalitet i de helt rette mål, skræddersyet til dig og dit hjem hos ARNE AKSEL allerede i dag.

Du kan vælge enten at booke en designer fra ARNE AKSEL til at komme ud og måle op og komme med rådgivning og gode ideer, eller du kan bestille gardinerne efter egne mål.

Uanset hvad, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os via vores kontaktformular her på siden, ringe til os på nummeret: +45 26 24 62 75 eller skrive til os per mail: hello@arneaksel.com.

beige gardiner 3