Tableau

I samarbejde med det berømte design- og kunststudie TABLEAU søgte vi i fælleskab at undersøge og udfordre måden hvorpå individer interagerer med objekter. Objekter som bevæger sig i et krydsfelt mellem kunst og design.

Gennem en serie af vægkunst pieces som befandt sig i et mix af industrielt stål og farvet satin, udfordrede vi det sædvanlige møde med og interaktionen mellem de to distancerede visuelle universer.

Ved at sammenføre rå kanter og stålrammer med blomster og tekstil søgte ARNE AKSEL, med sin tekstile ekspertise, og TABLEAU, med sin tosidede verden - det blomstrede og brutale, i et samspil med modtageren at skabe en unik rumlig oplevelse.

“Samarbejdet med ARNE AKSEL gav os mulighed for at arbejde med nye materialer og en mulighed for at udtrykke TABLEAUs identitet på anden vis. Netop dette samarbejde er en moderne og original tilgang til, hvorledes tekstil med print kan pryde vægge med kunst. Med stål og blomster som vores grundlæggende DNA og ARNE AKSEL’s værende tekstiler, havde vi en idé om at noget ekstraordinært og frydefuldt ville opstå ved vores samarbejde - og vi havde ret”.

JULIUS VÆRNES IVERSEN, skaber af TABLEAU

“En fusionering af de to universer med tekstiler og blomster er på mange måder et oplagt valg. Denne blanding er set gentagne gange i hele mode- og designhistorien. Vores fælles tilgang i TABLEAU og ARNE AKSEL er at placere kendetegn ved vores håndværk i nye kontekster, men fortsat videreføre kernen af tekstiler og det blomstrede udtryk. Netop denne nytænkte ‘guilty pleasure’-kombination er det vi alle elsker”.

Journal

Explore stories about our previous work with designing textile experiences, find inspiration and learn more about how we approach fabric design when designing private homes, offices, retail stores and installations in

our journal.

our journal.

Explore Journals