Royal Copenhagen Flagskibsbutik

I hjertet af Danmarks hovedstad ligger en treetagers renæssancebygning som huser Royal Copenhagens flagskibsbutik.

Med et ønske om at trække mere menneskelig trafik gennem de historiske døre, op gennem de to etager og dermed skabe større fremmøde til deres butik og showroom, blev ARNE AKSEL inviteret ind af Royal Copenhagen til at optimere og forme en installation, som skulle omslutte deres trappeopgang.

Vi sætter pris på at få frie hænder og mulighed for kreativ frihed, og resultatet af vores brainstorm udmundede sig i installationen, der meget sigende blev kaldt ‘Cathedral of Fabric’.

For at opbygge og etablere katedralen benyttede vi 14 store stykker af vores Casita-stof i mørkeblå nuancer. Nuancerne var nøje udvalgt med inspiration fra Royal Copenhagens eget visuelle design. Det store skræddersyede Casita blev installeret på et speciallavet stillads med en højde på over 15 meter og gav uanede højder til rummet.

Resultatet var et særsyn og en original oplevelse, som tilfredsstillede både det taktile of æstetiske samt afspejlede det klassiske design fra Royal Copenhagen. Dette blev installeret på blot én dag, hvilket gav butikken mulighed for at operere videre som normalt.


Journal

Explore stories about our previous work with designing textile experiences, find inspiration and learn more about how we approach fabric design when designing private homes, offices, retail stores and installations in

our journal.

our journal.

Explore Journals