Drømme i Höganäs

I den dynamiske by Höganäs i Sverige har interiør designer og antiksamler Marie Olsson skabt et spektakulært hjem.

I et gammelt posthus har hun udformet og skabt et kokon-lignende hjem, som bliver ved med at overraske og udfolde sig, mens man bevæger sig gennem hjemmet og udforsker hendes univers.

Hendes æstetik er kombineret perfekt med den eklektiske følsomhed fra en meget dedikeret samler, og den formår at fremvise hendes favoritartefakter, men på fortsat moderne vis. Ved at implementere forskellige gardiner fra ARNE AKSEL i rummene har hun skabt forskellige universer, som på fornem og innovativ vis kombinerer det gamle med det nye. Ved at sammensætte følelsen af vintage og det rustikke i møbler, spejle, vaser med vores elegante og bløde gardiner, har hun skabt enhver piges drøm. Marie valgte at kombinere de forskellige tekstilers kvaliteter, AIR, TIBER, ZULU og WHISPER på forskellig vis med komplimenterende farver for at sikre sig et unikt udtryk med lyset, som ændres alt efter hvilket rum man befinder sig i.

Hendes hjem ser vi som et drømmehjem.


Journal

Explore stories about our previous work with designing textile experiences, find inspiration and learn more about how we approach fabric design when designing private homes, offices, retail stores and installations in

our journal.

our journal.

Explore Journals