Ejendomsvisioner

Tilblivelsen af en visuel kontor oplevelse med WOOLY

Efter at have transformeret og restaureret en gammel industribygning og skabt et mezzaninkontorområde, kom Ejendomsvisioner A/S til os. De havde et ønske om at skabe en sammenhængende, visuel oplevelse og et kontor, som ville understøtte deres drøm om et seriøst og fokuseret arbejdsmiljø.

Den største udfordring med projektet var at skabe en æstetisk rød tråd gennem det åbne kontorområde og samtidig udvikle rum til individuelt fokus med plads til fordybelse i det ellers store, luftige lokale.


Vores umiddelbare valg var at installere lyse WOOLY gardiner, som både ville skabe en fornemmelse af opdelte rum, og forbedre akustikken. Vi så, at kvaliteten fra WOOLY ville komplimentere kontorets rustikke og industrielle atmosfære med et mere mildt og blødt udtryk.

I udviklingen af mere private rum besluttede vi at placere gardiner med TIME-tekstilet i sammenspil med WHISPER foran alle store vinduespartier og på væggene. Denne kombination gav en eksklusiv fornemmelse, med et klassisk twist, som fuldendte den seriøse stemning i det traditionelle kontormiljø.


Journal

Explore stories about our previous work with designing textile experiences, find inspiration and learn more about how we approach fabric design when designing private homes, offices, retail stores and installations in

our journal.

our journal.

Explore Journals