Copenhagen Contemporary

I et tidligere skibsværft i den danske hovedstad finder du Copenhagen Contemporary, der er en af Skandinaviens største udstillingsfora for moderne kunst.

I foråret 2019 var den berømte artist Claudia Comptes udstilling “I Have Grown Taller from Standing With Trees” at finde i den største udstillingshal i CC. Udstillingshallen var udsmykket med store vinduespartier og højt til loftet. Den store udfordring for os i ARNE AKSEL var at skabe en ligelig fordeling af sollyset fra vinduespartierne ud i det åbne rum, samt at ramme ånden fra Comptes værker ved at skabe en behagelig og ydmyg atmosfære.

Vores løsning var at forme et gardin med et omfang på 500 meter skabt af vores hvide AIR gardiner. Resultatet gav et imponerende lysindfald, dragende skyggespil og en flirtende atmosfære, som vi mener afspejlede Comptes følelsesregister samt hendes værker.

Journal

Explore stories about our previous work with designing textile experiences, find inspiration and learn more about how we approach fabric design when designing private homes, offices, retail stores and installations in

our journal.

our journal.

Explore Journals