akustik gardinerakustik gardiner

Skab god akustik med gardiner

Vidste du godt, at gardiner såvel som andre tekstiler i din bolig, er med til at skabe den gode akustik i din bolig? Gardiner er med til at opfange lyd og rumklang i store såvel som små lokaler. Ikke nok med, at de omfavner dine rum og dekorerer med deres egen særklasse, så har de også en funktionalitet og gode egenskaber for din akustik.

Vi ved hos Arne Aksel at lyd er essentielt for et behageligt og indbydende rum, og det kan være svært at skabe den helt rette lyd og rumklang. Der er mange måder at imødekomme lokalers lyd, og gardiner bringer på forunderlig og fortryllende vis den rette akustik til et rum på en moderne og stilren måde.

Vi har udvalgt og sammensat en kollektion af syv styles i 50 forskellige nuancer, hvor nogle typer og materialer er bedre for din akustik end andre. Det kan være en fordel at lade sig drage af de mere tunge tekstiler, såsom vores WHISPER, som udover sin eksklusivitet og ekstravagance også efterlader en rummelig akustik.

Hvis du ønsker et lettere, mere dansende tekstil, skal du lade dine drømme tage dig med til vores WOOLY. Trods WOOLYs vævninger i groft hør, formår tekstilet og materialet at sænke rummets støjniveau på fineste manér. Disse gardiner fås i adskillige farver og udtryk, så du kan indrette dit lokale med den helt rette farve og stemning.

Udforsk kollektionen
akustik gardiner

Hvordan har andre brugt gardiner til at fremme akustik?

Den bløde lyd eller dit lokales personlighed kan have gavn af et kærligt og moderne touch. Gardiner appellerer ikke kun til dine følelser, de gavner også rummets personlighed, og du kan selv sætte dit præg med noget så simpelt som gardiner fra alle vores kollektioner. Lad aldrig dine legende og nytænkende forestillinger stoppe dig. Hos Arne Aksel får vi drømme til at gå i opfyldelse.

Vi har som inspiration til dig samlet en portefølje af vores arbejde, så du kan få et indblik i, hvordan andre bruger og har brugt vores vidunderlige gardiner til udsmykning såvel som til at fremme akustik i et hvert rum.

Vi har arbejdet med alt fra personlige hjem fyldt med intimitet, forelskelse og kærlighed til store, rå og åbne gallerier med inspirerende energi og selvstændighed. Vi griber enhver udfordring med åbne arme og tænker altid i nye og spændende løsninger, om det er dine gardiner på kontoret eller udvælgelse af nye gardiner i stuen med henblik på at forstærke trygheden i dine rammer. Vi står nemlig altid klar med professionel vejledning.

Hvis du ikke selv har mod på at drage ud på åbent vand med valg og indretning af gardiner, kan du altid booke en designer, og få hjælp til at fra opmåling af rum til udvælgelsen og opsætningen. Vi omfavner alt originalitet, og hvis dine rum ikke er almindelige eller alsidige, så har vi mulighed for at skræddersy dine gardiner, så du fortsat kan få god akustik uden at gå på kompromis med udseende.

akustik gardiner